sistem geri yükleme sorunu

0

arkadaşlar merhaba sistem  geri yükleem yapmak istiyorum fakat hata veriyor hatayı ss olarak koyucam geri yüklemeyı kesin olarak yapmam lazım hasta olan babamla ilgili bazı şeyler vardı bilgisayardı lütfen uzmanlarımızdan yardımları bekliyorum hassas bir konu lütfen.
 

morganflex morganflex (40)
6 yıl önce sordu

  • @temmuz toprak34 6 yıl önce
  • Dur telaşlanma, çözeriz. Babanın hastalığı için geçmiş olsun. temmuz 6 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

Kullanıcının masaüstündeki "önemli" adlı klasör bir şekilde silinmişti ve Sistem Geri Yükleme yaparak silme işlemini geri almayı hedefliyordu fakat Sistem Geri Yükleme hata verdi. Bunun yerine alternatif olarak aşağıda belirtilen yöntemi uygulayarak belirlenen Sistem Geri Yükleme tarihindeki dosyalara erişebildi ve dosyalarını başarılı bir şekilde kurtardı.

  • Bu bilgisayara girip Yerel Disk C'ye sağ tıklayın ve Özellikler seçeneğine tıklayın.
  • Gelen pencereden Önceki sürümler sekmesine tıklayın ve bir tarihi seçip alttaki butonuna basın.

  • Daha sonra gelen pencereden Kullanıcılar > kullanıcıhesabi > Masaüstü (Desktop) bölümüne gidip o tarihteki masaüstünde yer alan dosyalara ulaşabilirsiniz.
  • Bu bölümden istediğiniz dosyayı kopyalayıp kendi masaüstünüze yapıştırabilirsiniz.

omercik omercik (9418)
6 yıl önce cevaplandı

    0

    Merhabalar;

    Babanın Hastalığı için geçmiş olsun inşallah iyileşir:

    Aynı soru şu konuda vardı bir bak istersen %90 olacaktır

    https://uzmanim.net/soru/windows-7-8-10-sistem-geri-yukleme-basariyla-tamamlanamadi-hatasi-nasil-duzeltilir-cozumu-nedir/64146

    NOT: Bu tür önemli bilgileri FLASH DİSK ( USB ) at derim Bilgisayar sonuçta bozulabilirde

    nvidiagtx nvidiagtx (690)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Önce Sistem Geri Yükleme aracını yeniden aç ve başka geri yükleme noktası bulunup bulumadığına bak. Eğer görünen geri yükleme kayıtlarında başka geri yükleme kaydı varsa farklı tarih için, birde onu şeç ve dene. Eğer yoksa veya tarih uymuyorsa arabirimde "Diğer geri yükleme noktalarını göster" ibaresi varsa onu işaretle yada tıkla. Oradakilerden uygun tarihli olanını seç ve onu dene.

      Denenebilecek başka geri yükleme noktası yoksa PC'yi bir kutarma medyası (PC'de yüklü işletim sistemine ait bir windows yükleme DVD'si veya flash belleği) ile başlat ve ön yükleme sonrası kurtarma/onarma seçeneklerine gir. Oradan Sistem Geri Yüklemeyi dene. Bu yöntem büyük ihtimalle başarılı olacaktır. Tecrübelerime göre bunu rahatlıkla söyleyebilirim (Ben gerektiği hallerde bunu yapıyor ve başarılı sonuçlar alıyorum).

      Kayıp olan bir data (veri dosyası, arşivden bir döküman, belge vb) ise Recuva (tıkla) ile kurtarmayı deneyebilirsin. Çok başarılı bir programdır.

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol