Sistem tavsiyesi verir misiniz?

0

En son baktığım sistemde stoklar yine tükendi, muhtemelen bugün bir sistem satın alacağız. Itopyada rtx 2060 stokları yenilenmiş sanırsam. İlle de RTX 2060 olacak diye bir kaide yok ama işlemci i5 10400F olsun istiyorum, bütçem ort. 7500 TL. 1TB M.2 SSd istiyorum HDD istemiyorum. Gerçekten birden fazla site dolaşıp güzel sistem toplayabilecek arkadaşlar sizlere güveniyorum. Şimdiden teşekkürler.

egesacinti egesacinti (39)
3 yıl önce sordu

Toplam 1 Cevap


0

İtopya'nın müşteri memnuniyeti 0. Müşteri hizmetleri rezalet diyorlar, ne kadar doğru bilemiyorum. İtopya kendin topla kısmından toplamaya çalıştım ancak ekran kartları yok. Hazır sistemlere baktım RTX 2060 + i5 10400F'li sistem var, gayet güzel ama 512 GB M2 SSD'li.


Sistem hakkında şu şekilde bilgi verebilirim;

  • Özelleştirmeler kısmına gelip Sandisk 1 TB Ultra NVMe M2 SSD'i seçebilirsin, 373 TL fark koyuyor. Hızı SX8100'a göre biraz düşük. 600 TBW değeri var, tabii bu firmanın belirttiği değer daha düşükte de ölebilir daha yüksekte de.
  • Kasanın önü mesh değil hava alacak yer ufak ızgaralar var gibi görünüyor ama oradan da hava alır mı bilemiyorum.
  • Önünde 1 fan var sadece, 1 fan da egzoz olarak var yeterli gelir mi, bence gelmez 2 fan ekstra olsa güzel olurdu.
  • PSU'su SHP650 çok iyi değil ama üzecek bir PSU'da değil.
  • Kasayı istersen SHARKOON TG4 yapabilirsin 100 TL daha ucuza geliyor. Önünde hava alacak yer yine yok gibi o zaman şöyle yaparsın; önüne matkapla ufak ufak delikler açarsın oradan hava almasını sağlayabilirsin, birisine yaptırtmıştmı burada bayağı faydası oldu sıcaklıklarda çok fazla düşüş yaşadı.
  • Stoklarda yine tükenecek gibi, bunu göz önünde bulundur.

Diğer sitelere baktım ( İncehesap, sinerji, gaming.gen.tr, ) RTX 2060'lı sistem ya var ya 9K'ın üzerinde. Şu an en uygunu yukarıdaki sistem.

 

 

 

hydra hydra (3800)
3 yıl önce cevaplandı

  • @egesacinti dostum sistemdeki PSU'da bir kaç sorun olduğunu gördüm, internetten araştırma yaptığım zaman güncel zamanlarda bir kaç sorun yaşayanı gördüm sorun yaşamamak için özelleştirmeler kısmından CV650 olan PSU'u seçmeni öneririm. CV 650'i ve Sandisk M2 SSD'i seçince sistemin fiyatı 8500 TL oluyor, şahsen ben 300 daha zorlar bunu alırdım sorunsuz olanı, güç kaynağı sistemin kalbidir. hydra 3 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol