Sistem Ve Sıkıştırılmış Bellek Sorunu ?

0

Bilgisayarımın arkaplanında ''Sistem Ve Sıkıştırılmış Bellek'' diye bişey çalışıyor ve Bilgisayarda donma yapıyor. CPU çok kullanıyo oyunda 300 FPS alırken Şimdi 60 FPS zor alıyorum virüs programıyla da tarattım çözdüm bulamadım. İnternette De çözümü yok Kurtarın beni bu illetten.

gorkemkazak gorkemkazak (36)
7 yıl önce sordu

  • İşletim sisteminizi yazar mısınız? araz01 7 yıl önce
  • Windows 10 gorkemkazak 7 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

bazen en güzel çözüm sistemi eski birtarihe  almak kurtarabilir sizi bir arkadaşımız sistem geri yükletme nasıl yapılır  paylaşmış

daha önceden deneyebilirsiniz

http://uzmanim.net/soru/sistem-geri-yukleme-nedir-nasil-yapilir/28390

candan candan (4301)
7 yıl önce cevaplandı

    0

    Eğer Windows 10 işletim sistemi kullanıyorsanız ve yükseltme ile geçtiyseniz bu sorunu yaşayabilirsiniz. Yüksek bellek kullanımı genelde yükseltme yapan kullanıcıların başına gelir. Disk temizleme seçeneğine gelin ve bir önceki Windows 10'a ait olan belgeleri temizleme yolu ile silin. Eğer temiz kurulum yaptıysanız, işletim sisteminizin güncel olduğuna emin olun. Sorununuz bu dediğim işlemleri yaparak yüksek ihtimalle çözülecektir. Sonuçları yazarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışalım.

    araz01 araz01 (291)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Yükseltme ile geçtiyseniz derken nasıl yani sistem geri yükleme ile felan mı ? gorkemkazak 7 yıl önce
    • Yani mesela Windows 8 kullanıyorsunuz. Sağ aşağıda saatin yanında "Windows 10 ile tanışın" yazıyor. Oradan mı geçtiniz Windows 10`a? araz01 7 yıl önce

    0

    normalde görev yöneticisinde her zaman var bu sistem ve sıkıştırışmış bellek.. bi ara pc uzun süre açık kalınca ya da uyku , hazırda beklet modundan sonra bazen çıkıyor , bazen çok sekme falan açınca çıkıyor.. 

    bi ara bendede böyle bir problem vardı.. Sistem ve sıkıştırılmış bellek aşırı miktarda bellek bölümünü dolduruyordu. Fakat bi çözüm bulamadım bende ve sıfırlama yaptım pc'yi yine sistem ve sıkıştırılmış bellek miktarı var fakat az.. Fazla sekme program açık olunca yine çok fazla bellek yiyiyor..  

    birileride windows update'de ki kesintilerden tam  yüklenememesinden kaynaklı olabilir diyordu.. 

    Bendede şuan fps sorunu var bi süre oyun ya video izlerken klavye ve fare dokunmasam oyun ve video takılıyor fps düşüyor gibi oluyor.. 

    Bu konuda fikrin varsa yardımcı olabilir misin ?

    ybaskin34 ybaskin34 (1440)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol