Skype Duplicates not allowed hatası nasıl çözülür?

0

Skype açtığında Skype menülerine tıkladığımda, örneğin araçlar, Kişiler, Görüşme, Çağrı, Görünüm gibi Skype Duplicates not allowed hatası alıyorum.

Skype Duplicates not allowed hatasının çözümü nedir?

cemkara cemkara (4215)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Skype Duplicates not allowed hatasının çözümü:

    Bu sorun skype 7.2.0.103 sürümünde giderilmiştir. Skype 7.1. sürümündeki bazı hatalardan dolayı bu hata alınmaktaydı. Şuanki son sürümde bu hata giderilmiştir. Fkat sorun sizde devam ediyorsa aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz.

     Skype son sürüm indir adresinden Skype son sürümü indirebilirsiniz

    Skype'de Duplicates not allowed hatası alıyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

    Bu sorun genel olarak web cam yazılımlarından kaynaklanmaktadır. Kullandığınız Web cam sürücüsü dışında kamera kullanan bir uygulama varsa bu uygulamayı kaldırmanız gerekir.

    Skype Duplicates not allowed çözüm 1:

    Eğer bilgisayarınız Lenovo ve bu hatayı alıyorsanız Camera Plus (VGA Resolution Maximum) programını kaldırmayı deneyin. Camera Plus (VGA Resolution Maximum) programı kameranın çalışması için gerekli bir program değildir fakat bazen Skype de hatalara sebep olabiliyor.

    Skype Duplicates not allowed çözüm 2:

    Eğer bilgisayarınızda  virtual ArcSoft Webcam Sharing Manager yazılımı yüklüyse bu programı kaldırın. Yine bu program skype de hataya sebep olabilmektedir.

    Skype Duplicates not allowed çözüm 3:

    Bilgisayarınızda birden fazla web kamerası varsa bunlardan birini iptal edin. Bilgisayara bağlı birden fazla web kamerası skype 'de bu hataya yol açıyor. Çözüm için kameralardan birini devreden çıkartın.

    Skype Duplicates not allowed çözüm 4:

    Eğer  Logitech c920 web kamerası kullanıyorsanız, aygıt yöneticisinden  Logitech c920 web cam'in iki kez yüklenip yüklenmediğini kontrol edin.  Windows kurulumundaki bir hatadan dolayı  Logitech c920 web cam iki kez yüklenmiş görünebilir. 

    Çözüm için uygulamalarda ManyCam programı varsa bu programı kaldırın. Aynı şekilde sürücü haricinde başka Logitech uygulaması varsa kaldırın.

    Windows 7 kullanıyorsanız Windows güncellemelerini yapın. Daha sonra Logitech web kamera sürücülerini yükleyin. ManyCam uygulamasını yüklemeyin.

     

    Skype Duplicates not allowed çözüm 5:

    Skype'nin şuanki sürümü bazı web kameraları için hata içeriyor. Bu hata bir soraki Skype sürümünde giderilecek. Bu durumdan kurtulmak için geçici olarak web kameranızı devreden çıkartabilirsiniz.

    Veya daha eski bir Skype sürümünü örneğin 7.0.0.102 sürümünü buradan indirebilirsiniz:

    http://download.skype.com/msi/SkypeSetup_7.0.0.102.msi

    cemkara cemkara (4215)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol