smallman.com.tr güvenilir mi?

0

Bilgisayarıma RAM alacağım. smallman.com.tr  diye bir web sitesi buldum. 10 liara daha ucuz hepsiburada.com dan emin olaladım buradan mı alsam yoksa hepsi burada sitesinden mi. Daha önce smallman.com.tr  sitesinden alışveriş yapan var mı?

alivecan alivecan (337)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bir kaç sene evvel SSD almıştım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Aynı gün kargo diyorlar ama pek de öyle olmuyor. Genel olarak güvenilir olduğunu söyleyebilirim.

    cemkara cemkara (4215)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Smallman sitesinden Kingston Ram aldım. İletişimleri iyi değil. Kargo durumunu takip etmek mümkün olmuyor. Mail attım cevap da vermediler. Ama ürün iki günde elime ulaştı. Ram kutusundaki bant yırtıktı ama önemsemedim. Laptop'a taktım herhangi bir sorun görünmüyordu.

      Kargoya ürünü hızlı veriyorlar ama iletişim, bilgilendirme sıfır. Hani ürün kargoya verildi filan mesajı yollamıyorlar. Siteden de baktığımda ürünün kargoya verilip verilmediğini anlamıyorsun. Bu bence eksiklik. Artık insanlar ürünün her aşamasını takip etmek istiyorlar. Hele ki ürünüm kargoya verildi mi diye attığım maile cevap vermemeleri büyük sorun.

      Ben risk olarak sipariş verdim, sipariş bana ulaştı. Bunun dışında yaşadıklarım yukarıdaki gibi.

       

      alattin alattin (16984)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol