Snapchat toplu arkadaş ekleme

0

Merhabalar, 

Snapchat hakkında bir sorum olacak. Snapchat'te rehberimdeki kişileri topluca eklemem mümkün müdür? Yoksa tek tek mi eklemek durumundayım acaba? Yani otomatik olarak rehberimi arkadaş olarak aktaramaz mıyım? İlla kişiler kısmına girip tek tek eklemem mi gerekiyor? 

Teşekkürler

kullanici968256 kullanici968256 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Maalesef tüm kişileri aktarma gibi bir özellik yok. Kolaylık sağlayacak olmasına rağmen böyle bir özellik koyulmamış.

    Arkadaş ekle kısmına girip Rehberimden ekle seçeneğini seçerek arkadaşlarınızın yanındaki ekle butonuna sırayla basmanız gerekiyor. 

    damlakoc damlakoc (1391)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Cok tesekkur ederim cevap icin. Peki soyle bir sey var mi; rehberimdeki bir kisi benim kaydettigim adla degil de kullanici adiyla arkadas listemde cikiyor fakat ben ekledigimi ya da onun talebini kabul ettigimi sanmiyorum/hatirlamiyorum. O kisi arkadas listemde nasil cikmis olabilir? Mumkun mu? kullanici968256 7 yıl önce

    0

    Cok tesekkur ederim cevap icin. Peki soyle bir sey var mi; rehberimdeki bir kisi benim kaydettigim adla degil de kullanici adiyla arkadas listemde cikiyor fakat ben ekledigimi ya da onun talebini kabul ettigimi sanmiyorum/hatirlamiyorum. O kisi arkadas listemde nasil cikmis olabilir? Mumkun mu?

    kullanici968256 kullanici968256 (1)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol