Software Reporter Tool kapatma

0

Software Reporter Tool denen şey işlemcimi neredeyse %100 kullanıyor. Software Reporter Tool denen şeyi nasıl kapatabilirim? Gerekli bir şey mi bu?

acemiadam acemiadam (220)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Software Reporter Google Chrome tarayıcısına ait bir uygulama. Google'a karşılaşılan sorunlar ile ilgili rapor gönderiyor. Eğer işlemci kullanımı %100 durumdaysa o a Google'a rapor gönderiyordur. Normalde bu kadar işlemci kullanmaz. Biraz beklediğinde işlemcin normale döner. Fakat dönmüyorsa Software Reporter uygulamasını görev yöneticisinden sonlandırabilirsin ya da bilgisayarını yeniden başlatabilirsin.

    Software Reporter kapatma ile ilgili çeşitli yöntemler var ama bence böyle bir işleme gerek yok. Yaşadığın sorun geçici bir durum gibi görünüyor. 

    alattin alattin (17014)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Bence gerek var. Kendime özel dosyalarımı neden başkasına göstereyim? Üstelik kotalı internetimi de böyle gereksiz bişeye neden çarçur edeyim? Adamların tek derdi para kullanıcılarını umursamıyorlar. kullanici622551 4 yıl önce
    • @kullanici622551 kişisel tercihindir. Bu veriler çok büyük boyutlu değil. Bir kaç kilobyte civarında ve uygulamanın geliştirilmesi için kullanılıyor. Elbette amacı farklı olsa bunu çok farklı şekillerde yapabilir. alattin 4 yıl önce

    0

    HİPS yazılımlarıyla çalışmasını engelleyebilirsin.

    Amacı dosyaları ve sistem bilgilerini kullanıcısından onay istemeden Google'a göndermektir. İnternetin kotalıysa ve gizliliğinin ihlal edilmesini istemiyorsan kapat.

    Bunlarla uğraşacağına chrome'u kaldır. Tüm artıklarıyla birlikte kaldırmazsan Software Reporter Tool silinmeyebilir. Revouninstaller gibilerini kullanabilirsin.

    kullanici622551 kullanici622551 (61)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol