Son WhatsApp Web'e girilen yerleri nasıl görebilirim?

0

whatsapp webe son girilen yerlere nasıl ulaşırım? telefondan whatsapp webe tıklayınca açık olan oturumlar kısmından bahsetmiyorum en son girilen yere bakmak istiyorum cünkü teknik serviste webe bağlamışlar ve 1 gün sonra nasıl oluyor bilmiyorum ama tekrar giriş yapmışlar ve gruplara mesaj atmışlar bunu bulmamın bir yolu var mı?

seraph seraph (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Orada açık olan oturumlar bölümü dışında WhatsApp Web'e en son girilen yerleri göremezsiniz. Bunun maalesef bir yolu yok.

    Yaşadığınız bu olayın teknik servisteyken olduğunu düşünüyorsanız o zaman şikayetinizi teknik servise bildirebilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      WhatApp Web için giriş geçmişini kayıt altına alan bir özellik yok. Maalesef geçmişe yönelik şu ip adresi, şu lokasyondan, şu tarihte giriş yaptı gibi bir kayıt sistemi mevcut değil. 

      Bu sebepten Whatsapp web giriş geçmişini görmek mümkün değil.  Olay adli bir boyuta ulaşırsa elbette bunun kaydı WhatsApp'dan alınabilir. Bahsettiğim Whatsapp giriş geçmişini biz göremiyoruz ama bu kayıt WhatsApp'da mevcut. Bu da ek bilgi olarak bulunsun.

      alattin alattin (16984)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol