standart vga bağdaştırıcısı sorunu

0

Merhaba Ben bilgisayarıma format attıktan sonra amd olan ekran kartım yerine standart vga grafik bağdaştırıcısı yazıyor ve onun üzerinde de ünlem var internetten gördüğüm kadarıyla günceellemeye çalıştım Drivermax, Driverpack gibi uygulamalar kullandım ama her seferinde mavi ekran hatası verdi bilgisayarı geri yüklemek zorunda kaldım bi el atarsanız sevinirim.

AMD Radeon™ HD6470 

Intel(R) HD Graphics 3000

Bu iki şey vardı önceden bilgisayarımda ama formattan sonra sadece Intel(R) HD Graphics 3000 bu kaldı diğerinde vga grafik bağdaştırıcısı yazıyor.

keremyanmaz keremyanmaz (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Sürücü paketleri ile hiç uğramayın. AMD Radeon™ HD6470  sürücüsü için buradan AMD otomatik sürücü yükleme yazılımını indirin: AMD otomatik sürücü yükleme yazılımı indir

    Ya da buradan doğrudan AMD Radeon HD 6470 sürücünü indirebilisiniz:  AMD Radeon HD 6470 sürücünü indir

     

     

    cemkara cemkara (4215)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      standart vga bağdaştırıcısı Windows ekran kartına ait sürücüleri bulamassa yüklediği varsayılan sürücüdür. standart vga bağdaştırıcısı sorununun çözümü için mutlaka ekran kartının Windows sürücülerini yüklemenizde fayda var.

      @cemkara link vermiş bunları deneyin.  Yükleme sırasında hata oluyorsa bilgisayarda antivirüs vs gibi programlar varsa kaldırın. Sürücü yüklemeden önce standart vga bağdaştırıcısını el ile kaldırmayın. Yeni sürücü otomatik olarak standart vga bağdaştırıcısını kaldıracaktır.

      murat murat (12492)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol