Statik ip ücreti ne kadar?

0

Türk Telekom statik ip ücreti ne kadar? Statik ip nasıl alırım?

acemiadam acemiadam (220)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Türk Telekom statik ip ücreti 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Statik IP fiyatı vergiler dahil aylık 24.90 TL'dir.

    Yıllık statik ip ücreti  250TL. Statip Ip alabilmek için Türk Telekom 444 1 444 numaralı telefonu araman ve müşteri hizmetleri ile görüşmen yeterlidir. Daha sonra statik ip sana tanımlandığında modemini kapatman ve açman gerekir. Bu işlemden sonra modemin statik ip adresini alır. Yani artık modeminin Ip adresi değişmez. Ta ki sen Ip hizmetinden vaz geçene kadar.

    Statik Ip dışardan bilgisayara erişebilmek için kullanılır genelde. Sen ne amaçla satın almak istiyorsun?  Statik IP adresi ile örneğin FTP sunucu kurup tüm dosyalarına istediğin yerden erişebilirsin.  Ya da oyun sunucusu kurup kullanabilirsin. Eğer bu tür bir isteğin yoksa Statik Ip gereksizdir.

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

    • abi statik ip ile internet daha hızlı oluyormuş. Oyunlarda ping sürem çok oluyor. Bir arkadaş statik ip alırsan daha hızlı olur ping sorunu yaşamazsın dedi. acemiadam 5 yıl önce
    • @acemiadam arkadaşın sallamış hız ile statik ip adresinin hiç bir alakası yok. Eğer dediğim gibi oyun sunucusu ya da bilgisayarına teamviewer gibi bir programla sürekli dışardan bağlanmak gibi bir amacın yoksa statik ip gereksizdir. Boşuna para verirsin. hakan 5 yıl önce
    • sağol abi. çokmuş ya fiyatı. neyse lazım değişmiş zaten :D acemiadam 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol