Steam Gta V oyununu crack ile kopyalama

0

Merhabalar. 

Benim siteam hesabımda gta v var ve ben bunu başka bir bilgisayara atmak istiyorum. Bu işlemi kopyala yapıştır yaptıktan sonra crack yapıp başka bigisayarın o oyunu kasmadan açacağını öğrenmek istiyorum. Normalde torrent sitelerinde var ancak 60 gb gibi bir boyut var bu sebepten indiremiyorum. Peki ben bu crack işlemini yapsam orijinal oyunda ban yermiyim? Ban yemezsemde oyun çalışırmı? Bu ban konusu biraz riskli. 180 tl oyun olduğundan ben emin olmak istiyorum. 

Teşekkürler!

sametc sametc (18)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sorun biraz karmaşık olmuş ama anladığım kadarıyla Steam hesabındaki GTA 5 oyununu kopyalayıp daha sonra korsan bir şekilde crack işlemi yaparak oynamak istiyorsun.

    Bu durumda oyun çalışmayacaktır. Neden?

    Oyunun orijinal sürüm olduğu için son güncellemeleri içerir. Crack işlemi yapabilmek için oyunun sürümünün crack dosyasına uygun olması gerekir. Bu durumda orjinal son sürüm GTA 5 dosyaları üzerine yapacağın crack işlemi başarısız olacaktır.

    uzmanim.net olarak korsan paylaşımlara destek vermiyoruz. Ama GTA 5'in son güncellemeleri içeren versiyonuna crack dosyası bulabilirsen işlemi başarıyla gerçekleştirebilirsin.

    brsozl brsozl (1961)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol