steam orjimal oyun aktifleştirmek

0

mounth bleade verband oyununu orjinal satın aldım. Dvd şeklinde içinde oyunun setup dosyaları yok steam programının setupu ve kuçük bir kağıtta onbeş haneli kod var. steamden oyunu nasıl indireceğiz ve o kodu nasıl kullanacağız bilseydim almazdım.

efe efe (65)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Steam'ı açınca sol alt köşede oyun ekle diye bir yer olacak ona tıkla steam ürün etkinleştir yazıyor onada tıkladıkdan sonra ileri de bir şey çıkar onuda kobul ed ardından zaten bir kutucuk çıkar o key kodu ona gir ürün kütüphane eklenmiş olması lazım kütüp hanenden oyunu indir de inincede güzel güzel oyna :)

     Osmanlı senaryosu v2 çıktı onuda kurup Osmanlı askerleriyle falan filen do oynamanı tavsiye ederim :D 

    kutlugalp kutlugalp (136)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Steam'e giriş yaparkenmi yoksa kayıt olurkenmi o hatayı veriyor ? Şuan hem hesaba tarayıcı ile giriş yaptım hemde başka hesap oluşturmaya çalıştım ikisindede o hatayı vermedi belki geçici bir hata olabilir. Birde steamı bilgisayarına yükleyip dene. !! Kusura bakma başka yere yazmama site izin vermedi bende buraya yazdım :D kutlugalp 7 yıl önce

    0

    Girdiğiniz parola geçersiz. Lütfen en az 8 karakter içeren başka bir parola girin.50 kere denedim hep aynı hatayı veriyor.Farklı tarayıcıdan girmeyi denedim sonuç değişmedi.

    efe efe (65)
    7 yıl önce cevaplandı

    • kayıt olurken söylediğim hatayı veriyor. Uygulamadada aynı hatayı veriyor.Siz örnek bir şifre tavsiye edermisiniz? efe 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol