Steamı Silip Tekrar Yüklediğimde eski oyunları tekrar yüklemek gerekir mi?

0

Arkadaşlar steamı silip tekrar yüklemiştim steamdan yüklediğim oyunar hala bilgisayarımda mevcut ama steamda oyunları oynamak için yüklemem gerektiğini söylüyor steam hesabımdaki her oyunu daha önce yüklemiştim sadece steamı silip yeniden kurdum.

Steamı Silip Tekrar Yüklediğimde eski oyunları tekrar yüklemek gerekir mi?

taha17 taha17 (91)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Oyunların yedeğini almak için Steam menüsünden Yedek al şeklinde yedek almanız ve Steam programını yeniden kurduktan sonra yedeği geri yükle seçeneklerini kullanmanız gerekirdi.

    Siz yedeği Steam üzerinden değil, kendiniz manuel olarak almışsınız.Açıkçası bu şekilde oyunların tekrar yüklenmeden açılacağından pek emin değilim ama şu yöntemi denemelisiniz.

    Oyunlarınızı C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common konumuna yükleyin.Oyunlar steam programında varsayılan olaraka buraya indirilirler.Siz oyunların dosyalarını bu klasörün altına atın.

    Örneğin;  C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter Strike şeklinde olmalı

    Oyunlarınızı buraya attığınızda Steam programını tekrar çalıştırın ve oyunlarınızı başlatmayı deneyin.Eğer oyunlarınız yüklenmemiş gözüküyorsa tek bir şansınız daha kalıyor.Eğer oyunları tekrar yükle deyip indirmesini başlatabilir ve oyun dosyalarınız zaten bilgisyarınızda olduğu için indirme işlemi sadece kontrol şeklinde olabilir.Ama bunun nasıl olacağından emin değilim.Ama bu şekilde yaptığınızda belki oyunları tekrar indirmekten kurtulabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol