Stop fidye virüsü şifreli dosya kurtarmada yabancı forum varmı ?

0

fidye virüsünü yabancı kaynaklarda arama

hsynusta hsynusta (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    -1

    cırak pc ye oyun hilesi indirim derken pc virüs kaptı +++ d deki dosyalarda hepsi karl uzantılı oldu youtubede 3  4 kisiye konuyla ilgili  yazdım mail attım geri dönüş olmadı birisi su forumu önerdi bugün siteye üye olup konuyu actım  bide dosya gönderme sayfasıda vardı sorunla ilgili resim ve sifrelenmiş dosya ve fidyeci notuda  yolladım  10 mb den büyük olmayacak sekilde yolladım sitenin linkki yolluyorum arastırabilirsiniz ( siteyi türkçeye cevirip ögle arayın ) 

    site link  :  https://www.bleepingcomputer.com/

    forum link : https://www.bleepingcomputer.com/forums/

    fidye virüsü yardım ve destek  forum https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/671473/stop-ransomware-stop-puma-djvu-promo-drume-help-support-topic/   sorunu buranın altına yazarak iletisime gecebilirsiniz

     

    dosya göndermek için 10 mb altı ve zip yapıp yollayın :  https://www.bleepingcomputer.com/submit-malware.php?channel=168

    bende foruma ve dosya attım onlara beklemedeyim 

    hsynusta hsynusta (1)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      bleepingcomputer.com/ bu konuda tek aktif çalışan forum. Ama dosyalarınızı bize yollamayın diye ilk sayfada bunu yazıyorlar. Ben de sürekli bu başlığı takip ediyorum ve güncelleme olursa buradan duyuruyorum.

      Dosya yollamak çözüm değil. Zaten kimse size dosyalarınızın şifresini çözüp yollamayacak.  Genel bir çözüm bulunursa bunu duyuruyorlar.

      İlk başlığı okumayıp bilinçsizce dosya yollayanlar yüzünden artık başlık takip edilemez oldu. 

      STOP fidye virüsünün 2. versiyonu yani "News Version dedikleri Yeni sürüm" için bir çözüm yolu yok.  Eski sürüm için olan çözüm artık geliştirilmiyor. Bu çözüm de zaten çok az kişide işe yaradı. 

      alattin alattin (16999)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol