Stress çarkı ile bitcoin kazanma hakkında sorum var.

0

Arkadaşlar biliyorsunuzdur btcspinner.io isminde bir site var çark çevirdikçe satoshi kazanılıyor.Ben buna benzer bişey yapabiliyorum şu şekilde:

https://ffffidget.com/

Ancak yaptığım çarkı çevirerek kendi bilgisayarımdan nasıl satoshi kazanabilirim?

sapphire sapphire (66)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Çark sadece animasyon. Kendi bilgisayarında bitcoin kazanmak istiyorsan bitcoin mining yapmalısın. Google üzerinden bitcoin mining araması gerçekleştirebilirsin. Bunun için programlar var. 

    Dersen ki ben bitcoin mining işlemini bu çark ile yapacağım, web sitemde kullanacağım o zaman bitcoin mining işini sunucuda yapman ürettiklerini bir cüzdanda toplaman daha sonra da bunu çark animasyonuna bağlayarak eglenceli hale getirmen lazım.  Stress çarkı işin eğlencesi anlayacağın. 

    Detaylı incelemedim ama bahsettiğin site sanırım coinhive gibi bir web üzerinden kripto para madenciliği yapan bir site. Muhtelen btcspinner.io sitesine kayıt olduğunda sen çarkı çevirdikçe arkaplanda kripto para mandenciliği yapıyorlar ve bundan sana pay veriyor.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @alattin benim bahsettiğim site btcspinner.io çark çevirinde cpu değelerinde artış oluyor.Yani çark çevrildikçe pc üzerinden satoshi kazanılıyor.Bunu ben nasıl yapabilirim.Onu soruyorum? sapphire 5 yıl önce
    • Javascript miner senin yapmak istediğin şeyin adı bu. Ama düşündüğün kadar basit bir işlem değil. Al şu scriptle yap olmuyor. Bu konuda işlem yapman için mining kavramına hakim olman lazım. @sapphire alattin 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol