Şu reklamların hiçbir çaresini bulamadım !!!

0

Pc'min reklam sorunu beni gerçekten deli ediyor. Pc'm gerçekten kafayı yedi geniş bir şekilde açıklıyorum şimdi. Daha önce aynı konuyu sorduğumda bana 1-2 tane virüs tarama programları söylediler yükledim taradım sildim pc düzeldi. Sonra tekrar aynı sorunu yaşadım yine aynı programlardan taradım fakat pc kafayı yedi çok kötü oldu kapatıp açılması 15 dakka oldu. Hiç bir işlem yapamıyordum ne yapıp edim sistemi geri yükledim ve bi nevi pc yi kendine getirdim ama hayle daha eskisi gibi hızlı değil açılıp kapanışı yavaş. Üstüne üstün reklamlar beni dahada deli ediyo kafayı yiyorum bütün web tarayıcılarımda herhangi bir yere tıklamada reklamlar fışkırıyor. Kesin ve net bir çözüm arıyorum arkadaşlar. Pc yi fabrika ayarlarına döndürmek istedim fakat bazı dosyalarınız eksik diye bir uyarı verdi. Bu uyarı windows 8.1 olduğu için oluyormuş ve onunda çözümünü bulamadım yardımcı olun lütfen!!!

siriusblack611 siriusblack611 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Yeni sistem kurmaya ne dersin? Bütün problemlerin son bulur ve PC'ni bundan sonra daha dikkatli kullanırsın.

    Kurulu sisteme ait ürün anahtarı yeni kuracağın sistemdede yasal olarak kullanılabilecek, etktinleştirme için yeni bir anahtara ihtiyacın olmayacaktır.

    Laptoplarda işletim sistemine ait ürün anahtarı genellikle laptopun alt kısmındaki etiket üzerinde yer alır. Eğer ürün anahtarını ihtiva eden karakterlerle ilgili bir bilgi yoksa ve bilinmiyorsa, bunu öğrenebilmek için küçük programcıklar mevcuttur ve bu programcıklar web üzerinde arandığında kolaylıkla bulunabilirler.

     

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Tam olarak ne yapmam lazım siriusblack611 9 yıl önce
    • Tecrübesiz bir PC kullanıcısı olduğun anlaşılıyor ve anlattığına göre sistemin senin kolay kolay düzeltemeyeceğin bir duruma gelmiş. Bu sebeple C'ye format atarak tertemiz sıfır bir windows kurarsın. Sonra sağlam bir anti virüs temin edersin. Eğer PC'de C'den (yani windowsun bulunduğu bölümden) başka bölüm varsa (D gibi), kurulumdan sonra PC'de genel bir antivirüs taraması yaparsın. Bundan sonrada sistemini geçmiş tecrübelerinide gözönünde bulundurarak daha dikkatli kullanırsın. Hepsi bu.. Recovey yapmanı tavsiye ederdim ama yapılamadığı için yeni kurulum tavsiye ediyorum. Kolay gelsin., temmuz 9 yıl önce

    0

    kullandıgınız virüs programları çogu zaman yüklediginiz programları çalıştıran dosyalarınızıda virüs gibi görüp onlarıda silebilir ve sonuçta pc nin çalışmasıda aksar.

    İnternet üzerinden indirilen çogu programlar artık inerken isteginiz olmasa dahi bagzı programları pc nize arka planda haberiniz olmadan kendiliginden kuruyor. Bagzı yabancı program formlarından indiirme yaparken bunuda kurayımmı diye size sordugunda hayır deseniz dahi yine onu kurup ip niz üzerinden,size o kurdugu programın üreticisiinden para kazanıyor.

    Bu istenmiyenlerin içinde pc nizde reklamlar açan veya performans türlü paralı v.s programlarda var.Bunları elle silsenizde otamatik kurulum komutunu silmediginiz sürece tekrar kendisini kuruyor.

    Bu reklamları kapatmak için tıklasanızda bu virüsü net e yayan kişi, o tık lamanızda para kazanıyor.

    Yane yüzbinlerce kişi her an o tür reklamları virüsçü adına tık layıp o kişiye para kazandırıyor.

    Adamlar bu işten para kazandıgı içinde malum virüs veya trojen programlarının algılayıpta yakalıyamıyacagı nitelikteki yazılımları genelde pc nize yüklüyorlar.

    scmm scmm (16)
    9 yıl önce cevaplandı

    • bilgilendirmen için teşekkür ederim peki bu soruna bi çare yokmu siriusblack611 9 yıl önce

    -1

    İçerik reklam unsurları bulundurduğundan silinmiştir.

    webtaki webtaki (-7)
    9 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol