subwoofer sorunu

0

2 gün önce teknosadan preo markalı 2+1 ses sistemi satın aldım bilgisayarıma taktım bi kaç saat kullandıktan sonra bas sürekli arka arkaya vurmaya başladı kablo ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum tüm kabloları takıp çıkarmayı denedim sadece subwooferın güç kablosu takılı iken bile bas vurmaya devam ediyor sorunun subwooferla alakalı olduğunu zannediyorum gidip değiştirebilirim ama bilgisayarımın usb çıkışıyla alakalı da olabilir sistem usb den güç alıyor

umuttt umuttt (127)
11 ay önce sordu

Toplam 2 Cevap


0

Bir başka PC ile dene, problem nedir nerededir belli olur.

Eğer başka PC'dede aynı problem olursa ürünün değiştirilmesini talep edersin. En kötü ihtimalle yetkili teknik serviste çözüm elde edilir.

temmuz temmuz (12393)
11 ay önce cevaplandı

  • telefonumda denedim ve aynı sonucu aldım ama usb ucu bilgisayardaydı umuttt 11 ay önce
  • Kaç gün oldu ve niye başka bir PC'de denemedin? Yada en azından güç beslemesini usb'den değilde bir adaptörden, mesela telefon şarj adaptöründen yapmayıda deneyebilirdin. Biraz üşengeçlik var herhalde :) @umuttt temmuz 11 ay önce
  • aslında üşengeçlik değil usb portumun düzgün çalıştığına emindim hoporlörün gücünü karşılayacağına da emindim zaten adaptörlerlede denemiştim sonuç aynı oldu umuttt 9 ay önce
  • sonra hoparlörü götürüp değiştirttim umuttt 9 ay önce
  • Demek nihayet.. Neyse, geçmiş olsun @umuttt temmuz 9 ay önce

0

Teşekkürler. :D

umuttt umuttt (127)
9 ay önce cevaplandı

üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol