support.apple.com/iphone/restore telefon açılmıyor

0

iPhone telefonun ekranında support.apple.com/iphone/restore yazıyor ve ekranda iTunes ve USB kablo simgesi var.  support.apple.com/iphone/restore ne demek? Telefonumu tekrar nasıl açılabilir yapabilirim?

hakan hakan (15409)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Eğer telefonunuzda support.apple.com/iphone/restore yazıyorsa telefonunuzda geri yükleme işlemi yapmanız gerekiyor demektir. Bunun için bir bilgisayara ihtiyacınız var.

    Bilgisayara iTunes yazılımını kurmalısınız. İlk olarak buradan iTunes yazılımını indirin ve kurun: iTunes indir

    iTunes kurulumu bittikten sonra telefonunuzu USB kablo ile bilgisayara bağlayın. iTunes telefonunuzu tanıyacak ve geri yükleme işlemine başlayacaktır. Ekrandaki yönergelere göre ya geri yükleme ya da yazılım yükleme işlemi yapılacaktır. Yazılım yüklemesinde yaklaşık 3-4GB boyutunda bir dosya internetten indirilip telefonunuza yeni yazılım yüklenecektir. Bu sebepten iTunes kurulu olan bilgisayarın internete de bağlı olması gerekir.

    'iPhone' adlı iPhone'un güncellemesini veya geri yüklemesini gerektiren bir sorun var. ekranında Güncelle seçerseniz yazılım internetten indirilir ve güncelleme gerçekleştirilir. Güncelleme sırasında veri kaybı olmaz.  Fakat güncelleme işe yaranazsa o zaman geri yükleme yapmanız gerekecektir. Bu durumda bilgisayardaki veya iCloud üzerindeki bir yedek telefona geri yüklenecektir.

    support.apple.com/iphone/restore adresine girerseniz bu adres üzerinde iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6 gibi farklı iPhone sürümleri için kurtarma modu nasıl aktif edilir gösterilmektedir. Telefonunuz support.apple.com/iphone/restore yazan bir ekran ile açılıyorsa zaten kurtarma modunda takılı kalmış demektir. Bu durumda yukarıda anlattığım işlemleri yapmanız gerekir.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol