Sürücünün yanında ünlem işareti var, ne yapmalıyım?

0

Selamlar, birkaç ay önce Casper S500 modelli dizüstü bilgisayar satın aldım. Windows 10 64 bit işletim sistemini kurdum, yeni bir lisans satın aldım. İlk birkaç hafta bir sorunla karşılaşmadım fakat sürekli BlueTooth ve Wi-Fi bağlantısının kopması üzerine aygıt yöneticisine girdim ve aşağıda belirttiğim fotoğraftaki gibi bazı sürücülerin üzerinde soru işareti ile karşılaştım. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

Belirtmek isterim ki '' Diğer Aygıtlar '' kısmında bluetooth ve adını tam hatırlayamadığım 3-4 tane daha sürücü vardı ve bunlar '' donanım değişikliklerini tara '' dediğimde yok oldular.

 

ahmetsamill ahmetsamill (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sürücünün yanında ünlem işareti olması ya sürücünün bozuk olduğunu ya da donanımsal bir sorun olduğnu gösteriyor. Sistem geri yükleme ile eğer varsa birkaç ay öncesine alın, yoksa temiz bir Windows 10 formatı atın. Driver Booster gibi program kullandıysanız ya da kullanıyorsanız kullanmayın, kullanmayı bırakın.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Hayır hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmadım.Bunu başka bir şekilde -format atmadan- çözme imkanımız var mıdır ? @hydra ahmetsamill 3 yıl önce
    • Sürücüye sağ tıklayıp günclleştir der misin? @ahmetsamill hydra 3 yıl önce
    • https://hizliresim.com/92dwud bu şekilde bir ekran çıkıyor. @hydra ahmetsamill 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol