Taahhütlü türk telekom net kaydı yaptım. İnternet aboneliğim hala aktif değil iptal edebilir miyim?

0

Gittim bir bayiden türk telekom internet kaydımı yaptım. Bayii bana en geç 1 hafta içinde internet çekilir dedi. Kayıttan sonraki gün internet için teknik servis tlf hattı çekti. Tlf aboneliğim aktif oldu fakat bir hafta sonunda hala modemi takmaya kimse gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım. İnternet Aboneliğiniz bulunmamaktadır dedi. Kayıt yaptırdığınız yerle görüşün dedi.
Ben de kayıt yaptırdığım yeri birgünde 3 defa aradım. Her aradığımda sana dönüş yapacağım dediler fakat hiç dönen olmadı. Sonraki gün bayiiye gittim. Sorunu söyledim.Bayii de suçu diğerlerine attılar. Yani anlayacağınız 1 saat sonunda bayiidekiler bir sonuca vardı. Neymiş port bozukmuş. O da uzun işlem gerektiriyormuş. 10 gündür sonuç yok. Yani anlayacağınız rezillik... 

Benim sorumsa ben bu durumdan hiç zarar etmeden bunlar internet çekmemişken İnternet Aboneliğim de yokken interneti nasıl iptal ettirebilirim? Türk telekom nete bulaşmadan nasıl sıyrılabilirim? :) Ha bi de telefonu internet için çekmiştim sadece o aktif kampanyanın içerisinde o da var iptal için sıkıntı çıkarır mı?

bikul bikul (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Yaşadığınız bir durum gerçekten kabul edilebilir bir durum değil.Sizin kayıt yaptırdığınız yer Turk Telekom'un resmi bayisi mi yoksa diğer yan kuruluşlar üzerinden mi kayıt yaptırdınız.Kayıt yaptırdığınız halde nasıl Müşteri hizmetlerinden red cevabı aldınız asıl önemli olan konu bu bence.

    Ayrıca yaşanılan teknik problemler sizi bağlamaz.Yani port yok diye beklemeniz ama bu bekleme süresinin tarife içinde ücretlendirilmesi gibi bir durum kabul etmemeniz gereken bir durum.Müşteri hizmetleri üzerinde kayıt yaptırmadığınız gözüküyorsa bayi ile konuşma yapmanız gerekiyor bu durumda.Bana kalırsa bayiye gidin ve 1 haftadır hizmet alamadığınızı, port gibi teknik sorunların beni bağlamadığını ve parasını verdiğim hizmeti almak istediğimi söyleyin.Bu durumda büyük ihtimal sizden arada geçen süre için fatura istemeyeceklerini belirteceklerdir.Bu durumda hizmeti alıp almamak size kalmış, ancak tahattüttütten çıkmak isterseniz iptal işinde sıkıntı çıkarabilirler.Bu durumda sizin biraz üstemeleniz ve tüketici mahkemesi gibi olayları söylemeniz işi kolaylaştıracaktır.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Muhtemelen Bayi sizin internet başvurunuzu Türk Telekoma iletmetmemiş bu yüzen sizin aboneliğiniz Türk Telekomda görünmüyor.

      Size port atanabilmesi için aboneliğinizin başlamış olması gerekir, Türk Telekom aboneliğiniz görünmüyor dediğine göre ilk dediğim şey yani bayinin başvurunuzu iletmediği ortaya çıkıyor.

      Önerim yazılı olarak şikayette bulunun ve abonelik talebinizin işleme konmamasını talep edin.

      Türk Telekom şikayet işlemini başlatmak için buraya tıklayın

      Bu formu düzgünce doldurun ve durumu, yaşadıklarınızı anlatın. Size mutlaka geri döneceklerdir.  Artık abone olmak da istemiyorsanız bunu da telefonda iletin.

      hakan hakan (15409)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol