Tablet almak istiyorum hangisini önerirsiniz?

0

Pdften rahat soru çözebileceğim boyutta kaliteli ve ucuz tablet önerir misiniz? Sadece birkaç pdf atıp okumak ve üzerlerinde işaretleme yapmak  amacıyla kullanıcam.

Edit: 2.el de olabilir. 8 ay bozulmasın yeter.

misty misty (556)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba,

    Aşağıda farklı bütçelere ve kullanım amacaınıza uygun bazı tavsiyelerim var:

    -1.500 TL ----------> Bu cihaz 16 GB depolama kapasitesine ve 2 GB RAM kapasitesine sahip. Özelliklerine bakarak fiyat-performans ürünü olduğunu söyleyebilirim. Batarya konusunda muadilerine kıyasla önde olduğunu söyleyebilirim. İstediğiniz işlemleri yapma konusunda size herhangi bir problem çıkartmayacaktır.

    -2.100 TL ----------> Bu cihaz 32 GB depolama lanına sahip olup bir önceki cihazdan 2 kat daha fazla dosya saklamanıza olanak sağlıyor. Ayrıca 1.500 TL değerindeki tablete kıyasla 1 GB daha yüksek bir RAM kapasitesine sahip. Bu işlemlerinizi daha rahat ve hızzlı yapabilmeniz anlamına geliyor. Yine bu cihaz da istediğiniz işlemleri yapmak için uygundur. 

    -4.500 TL  ----------> Şahsen bu cihazın bu yazıdaki tavsiyler arasında en iyi fiyat-performans ürünü olduğunu düşünüyorum. Bir önceki modelden 4 kat daha büyük bir depolama alanına sahip, yani 128 GB veri depolama imkanınız var. RAM miktarı olarak da 4 GB kapasiteye sahip ve bu bir tablet için gayet güzel bir rakam. Ayrıca muadillerine göre çok daha kaliteli bir bataryayasahip. Bu da uzun kullanım için elverişli olduğu anlamına geliyor. Bu cihazda sizin için en önemli olduğunu düşündüğüm konulardan birisi ekran boyutu. Çalışmalarınızı rahatlıkla yapabilmeniz için önceki modellerden daha büyük ve modern bir ekrana sahip. Bu cihazda bahsettiğiniz işlemleri yapabilirsiniz. Doğru kullanım ile uzun süre sizi idare edeceğini de düşünüyrom.

    -8.000 TL  ----------> Fiyatından da anlaşılacağı gibi bu cihaz oldukça kalietli ve uzun kullanım için uygun. Kaliteli ve hızlı bir işlemciye sahip olmakla birlikte ciddi anlamda sağlam bir bataryaya sahip. Ekranı diğer cihazlardan daha büyük ve kaliteli. Ancak bu cihaz için tek eleştirilebilecek konu bencedepolama alanı. Cihaz 64 GB depolama alanına sahip. Burada değerlendirme size kalıyor. Ne kadar alan kullanacağınıza bağlı olarak tercih yapabilirsiniz.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol