Tabletimin sürümünü yükselteyim derken bozdum, Samsung galaxy 10.1 n8005 brick oldu açılmıyor

0

Samsung galaxy 10.1 n8005 tabletimin sürümü 4.1.2 idi yazılım güncelleme yapmaya çalıştıgımda cihazınız modifiye edildi diyordu bende kingroot ve rom tolbox programlarını yukleyip yükseltmeye çalıştım ilk önce ekranda geri,home vs tuşlar yok oldu kısa bir süre sonra tablet kendi kapandı ve tekrar acıldı samsung logosu cıktı ve tekrar kapandı sarjı bitene kadar böyle devam etti hart resette atılmıyor bilgisi olan cevap verebilirmi ne yapmam lazım nasıl halledebilirim bu sorunu.

ouz54 ouz54 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sanırım tablet hafızasını kalıcı olarak sildiniz ve tablet boot edecek bir işletim sistemi bulamadı.Bu durumda tabletinizde açılmadı.

    Tabletinize orjinal stock rom kurarak tekrar açılabilir hale getirebilirsiniz.Bunun için yapmanız gerekenler;

    • Odin programını bilgisayarınıza indirin. Buradan indirebilirsiniz.
    • Bilgisayarınıza tabletinize ait Orjinal Rom dosyasını indirin. Buradan indirebilirsiniz.Dosyayı indirdikten sonra dizinie çıkartın.Dizine çıkarttığınız dosya uzantısı tar.md5 uzantılı olacak şekilde bırakın.
    • indirdiğiniz Odin programını Odin3 v1.85.exe dosyası ile çalıştırın.
    • Tabletinizi kapatın.Tabletinizi Ses Kısma+Güç tuşlarına basılı tutarak Download Mod ile açın.Download Mod açıldığında bir kere Ses Açma tuşuna basarak ile tableti hazır hale getirin..
    • Şimdi tableti bilgisayarınıza bağlayın (Odin programı zaten açıktı).Odin de bir değişiklik olduğunu ve COM gibi yazıların ekrana geldiğini göreceksiniz.
    • Şimdi Odin programı üzerinde PDA butonuna basın ve indirdiğiniz tar.md5 uzantılı ROM dosyasını seçin.
    • Odin programında Option Menüsünde yalnızca Auto Reboot seçeneğini seçili halde bırakın.
    • Şimdi Odin programında Start butonuna basın.
    • Yükleme bittiğinde Odin programında PASS yazısını göreceksiniz.

    Bu işlemlerin ardından telefona Orjinal ROM dosyası yüklenmiş olacak.Yükleme bittikten sonra tablet otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.

    isterseniz bu işlemleri buradaki YouTube videosunda görüntülü olarak izleyebilirsiniz. (Videodaki tablet modeli sizinkinden farklıdır.Siz benim paylaştığım dosyaları indirin.Uygulamayı ise videodaki gibi yapabilirsiniz)

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Çok sağ olun dediklerinizi yapacağım inşallah bir sonuç elde ederim. ouz54 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol