Takip ettiğim hesapların 24 saatte paylaştıklarını nasıl görürüm?

0

Twitter'da instagramdaki gibi hepsini gördün özelliği var mı?

 

misty misty (556)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Twitter ana sayfanızdaki tweetler en sık etkileşime girdiğiniz hesaplara göre gözükür. Takip ettiğiniz birkaç hesabın son gönderilerini görmek isterseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

    twitter.com/i/lists/create linkine girin. Oluşturmak istediğiniz listenin adını yazdıktan sonra Devam'a basın ve eklemek istediğiniz hesapları arayarak ekleyin. Tamam'a basın.

    tweetdeck.twitter.com/ linkine girin. Soldaki menüden +'ya(Add Column) basın. Açılan pencereden List'e tıklayın. Listenizi seçin ve Add column butonuna tıklayın ve pencereyi kapatın.

    Listeye eklediğiniz hesapların bugüne kadar attığı tüm tweetleri göreceksiniz.

     

    Listenin sağ üst köşesinde ayarlar ikonuna tıklayın. Açılan menüde Clear'a bastığınızda liste temizlenecek. 24 saat sonra 24 saatte atılmış tweetler listeye eklenecek. Hepsini okuduktan sonra tekrar Clear'a basın ve 24 saat sonra tekrar bakın.

    Resim: https://prnt.sc/241rl9o

    Son adımı her gün tekrarlayarak her gün bir günde paylaşılan tweetlerin hepsini görmüş olursunuz. Tweetlerin yanında kaç saat önce paylaşıldığı yazıyor fakat bu yöntemle "en son nerede kalmıştım acaba" kaygısıyla saatleri takip etmenize gerek kalmaz. Ayrıca 1 tweeti birkaç kez görüntülememiş olursunuz.

    (Ben bunu çok araştırdım. Listelerimde ayraç olsun diye.24 saatte bir siyah resim paylaşan bot hesap bile yaptım(onaylanmadı). Meğer çok basitmiş bugün keşfettim ve paylaşmak istedim. Aktif Twitter kullanan ve çok fazla hesap takip edenlerin işine yarar belki.)

    Edit: Telefonda veya tablette TweetDeck'i kullanmak isterseniz MarinDeck uygulaması TweetDeck ile senkronize oluyor. Birinde yaptığınız değişiklik diğerinde anlık olarak gözüküyor.

    misty misty (556)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Güzel paylaşım alattin 2 yıl önce
    • Teşekkür ederim misty 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol