0
Virüs programını açıp kapatsamda 2 3 gündür sorunum devam ediyor oyun oynarken tam ortasında alta atıyor.
0
Arkadaşlar yardımcı olsanız
0
Anakarttaki ramin slotlara tam oturup oturmadığını kontrol edin.
0
Oyundanmı,Windowsdanmı yoksa donanımsal bir problemmi öncelikle bunu anlayalım bu sebeple aşağıdaki yazdığım adımları izlemenizi öneririm.
1.Oyundan önce başka bir uygulama açın ve ardından oyunuda açın ve oynamaya devam edin. Aynı sorun yaşandığında sadece oyunmu simge durumuna düşüyor yoksa oyunla birlikde açmış olduğunu programdamı simge durumuna düşüyor?
2. Böyle bir işlemle karşılaşmak için Windows tuşu + d tuşu aynı anda basmak gerekir klavyenizde bir problem olabilirmi?
3. Oyun simge durumuna küçüldüğünde görev yöneticinizi açınız herhangi bir program oyunu bastırmaya çalışıyormu bunun kontrolünü sağlayınız.
Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol
25 Ocak 2018 uzmanim.net güncellemesi
30 Haziran 2017 uzmanim.net güncellemesi
26 Aralık 2016 uzmanim.net güncellemesi
08 Eylül 2016 uzmanim.net kural ihlali yapan kullanıcılar ve yaptırımlar