Tango uygulamasi ile ilgili lutfen bilgi verir misiniz?

0

Iyi gunler dilerim.Sitenize yeni kayit oldum ve bir konuda yardiminiza ihtiyacim var.Onceden acilmis bir baslik farkindayim ama acil bu uygulamayi tamamen kapatmam gerekiyor.Oncelikle izlenecek yollarin hepsini uyguladim tesekkurler.Fakat benim sorum su: "Bilgiler uymazsa hesabin tamamen kalkip kalkmadigini nasil anlayabilir ya da ogrenebilirim?"Soruma cevap vereceginizi umuyorum ve simdiden tesekkur ediyorum.Iyi gunler dilerim (Ozge) 

anarres anarres (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Tango Hesabı Nasıl Silinir ?

    Arkadaşlarınızla ücretsiz olarak metin mesajları, sesli ve görüntülü görüşmeler ile iletişim halinde bulunabileceğiniz; aynı zamanda oyunlar oynayabileceğiniz Tango uygulaması benim gibi sizlerin de hoşuna gitmemiş olabilir.Facebook, Twitter, Viber, Line gibi uygulamaların; Tango uygulamasının bizlere sunduğu hizmetleri zaten sağladıklarını ve Tango uygulamasından daha fazla tercih edildiklerini göz önünde bulundurursak; hoşlanmamak da haklı olduğumuz kanıtlanabilir.

    Tango Hesabı Nasıl Silinir ?

    Tango hesabınızı uygulama üzerinden kapatmak için bir alan bulunmuyor. Ama bu tabi ki hesabınızı kapatamayacağınız anlamına gelmiyor. Hesabınızı Tango’ nun web sitesi üzerinden kapatabilirsiniz.

    *Buraya tıklayın.
    *Açılan web sitesi üzerinden;

    Phone Number: ” kısmına uygulamaya kayıt olurken kullandığınız numaranızı alan koduyla birlikte yazınız. Örn: +90 542 123 45 67,
    Firs Name: ” kısmına adınızı yazınız,
    Last Name: ” kısmına soyadınızı yazınız,
    Email Address: ” kısmına uygulamaya kaydolurken kullandığınız mail adresinizi yazınız,
    ” Reason For Deletion: ” kısmında ise hesabımızı neden kapattığımız ile ilgili bizden bir bilgi istiyor. ” Did Not Work ” (İşime yaramadı) seçeneğini işaretleyebilirsiniz,
    Additional Reasons For Deletion : ” kısmını boş bırakıyoruz ve ” Gönder ” butonuna basıyoruz.

     ” YOUR ACCOUNT DELETION can take up to 72 hours to process. BUT FIRST, you must delete the Tango app and restart your device to finalize deletion!

    mesajı ile karşılaşacaksınız.Bu mesajda; Hesabınızın 72 saat içinde sileneceği, ama bundan önce telefonunuzdan Tango uygulamasını kaldırıp, yeniden başlatmanız gerektiği bize söyleniyor.

    Artık tek yapmamız gereken bizden istenilen işlemleri yapmak ve 72 saat beklemek…

    feritarslan feritarslan (303)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Eğer yukarıda anlatıldığı gibi Tango hesabınızı silme işlemini manuel olarak başlattıysanız Tango hesabınız silinir.

      Tango lisans anlaşmasında bu durum  belirtilmiştir. Yasal zorunluluklardan dolayı Tango size ait tüm verileri siler. Bu konuda bir şüpheniz olmasın.

      Başka bir arkadaşınızdan silme işlemi için gerekli olan 72 saat sonra kendi hesabınızın silinip silinmediğini kotrol edebilirsiniz.

      Bunun dışında yine manuel olarak tango'ya mail atarak da hesabınızın silinme durumunu kontrol edebilirsiniz.

      Buradan bir Tango'ya silinme isteğinizin durumu için mesaj gönderebilirsiniz.

      murat murat (12492)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol