Tanımlamış olduğunuz güvenlik kısıtları nedeniyle bulunduğunuz bölgeden internet şubemize giriş yapma yetkiniz bulunmamaktadır

0

Enpara.com internet şubesibe girmek istediğimde tanımlamış olduğunuz güvenlik kısıtları nedeniyle bulunduğunuz bölgeden internet şubemize giriş yapma yetkiniz bulunmamaktadır hatası alıyorum. İnternet şubesine girebiliyorum. İlginç olan yurtdışından filan kullanmıyorum. İstanbuldayım ve VPN filan da kullanmıyorum.  Daha önceden enpara.com'a sorunsuz girebiliyordum. Hatayı bu sabah almaya başladım.

 

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Daha önce bilgisayardan internet şubesine girişi Yurt dışına kapatmışsın. Muhtemelen şimdi Ip adresini yurt dışı diye görüyor. Bu zaman zaman olabiliyor. Superonline, Turk.net gibi farklı bir servis sağlayıcı kullanıyorsan IP adresini enpara.com yurtdışı diye görmüştür. 

    Çözümü Mobil uygulamadan bulamazsın. Çözüm için 0850 222 3663 numaralı enpara çözüm merkezini aramalısın ve oradan Yurt Dışı bağlantıya izin vermelisin. Çağrı merkezi bir kaç sorudan sınra bu kısıtlamayı kaldıracaktır. Bu ayar sadece internet şubesinde var. O yüzden telefonla enpara.com'u aramalısın.  Daha önce başıma geldi oradan biliyorum. Ben de VPN açıktı :)

    hakan hakan (15424)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol