Tanımlanamayan ağ hatası nasıl çözülür?

0

Merhaba alt komşumuzla ortak internet kullanıyoruz uzun bi süre önce kablolu olarak kullanıyordum lakin laptopumun internet giriş yeri bozuldu ve kabloyu görmemeye başladı ve wifiden girmek zorunda kaldım mecburen modem alt komşuda olunca yavaşta oluyor ve online oyunlarda ping sorunu oluyordu ve kafayı yiyordum bende dayanamayarak bilgisayardan usb to ethernet adaptörü aldım bilgisayara taktığımda usb driveri görmedi ve driverlerini felan yükledim gördüm ama ne yazık ki internet bu sefer önce tanımlanıyor... yazarak sonrada tanımlanamayan ağ diyerekten gelmiyordu ve buna bir çözüm bulamadım lütfen yardım eder misiniz resimdede gösterdiğim gibi ana giriş ethernet olan usb girişi olan ethernet 2 olandır cevaplarınızı bekliyorum..

dermannnn dermannnn (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    6O-70 Liralık bir access point, senin problemlerini köklü olarak çözecektir. Fakat alacağın bu access pointi -ethernet girişin bozuk olduğu için- wireless özelliklerle kullanmak gerekecektir; bunun içinde bu erişim noktası cihazı aynı zamanda universal/reapeter özelliklere sahip olmalıdır.

    Not: Access pointin ethernet girişine alt katttan gelipte problem öncesi kullanıyor olduğun kabloyu bağlayıp doğrudan ve hemen bilgisayarın yanıbaşından wireless bağlanmak, herhalde en stabil ve en güçlü bağlantıyı sağlayacaktır. Bence en iyi çözüm bu olur.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol