Tarayıcı reklam virüsleri malware temizleme programları

1

İyi günler herkese

Çoğu bilgisayar kullanıcısının başına gelmiş olan, hatta her an, her saniye karşılaşabileceğimiz Malware'leri kaldırma yazılımlarını detaylı anlatmak istedim...

araz01 araz01 (291)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    1 haftadır uğraştığım bi Malware sorunum vardı. Windows 7 kullanırken AdwCleaner yazılımının kaldıramadığı Malware yoktu. Ama yeni bilgisayar dizdim ve işletim sistemimi Windows 8.1 yapınca iş değişti. 1 hafta aradım. Önerebileceğim en önemli yazılım:

    1) HitmanPro; Kesinlikle beni Malware denen illetten kurtaran yazılım bu oldu. Üstelik tarama yapması 90 saniye (bir buçuk dakika) sürmedi diyebilirim. İşlemciyle alakalı da olabilir tarama hızı, o ayrı konu.

    2) AdwCleanerBu yazılımı HitmanPro'dan sonra mutlaka kullanıp, reklam virüsüyle karşılaşmanız durumunda bilgisayarı taratmanızı öneririm. Şahsen Windows 7 kullanırken AdwCleaner'den başka yazılım kurmadım ben bilgisayarıma ve her sorunumu çözdü.

    3) KasperskyBundan önce ben Eset Nod32 kullanıyordum. Bununla tanıştıktan sonra Eset'i sildim. Çok virüs buluyor tam taramada ama tek sorunu taraması 90 dakika (bir buçuk saat) civarı sürdü. Ama yine tam olarak bu yazılım benim sorunumu çözemedi. Ama sadece Malware olarak değil, antivirüs olarak kullanabilirsiniz. Bunu HitmanPro ve AdwCleaner'de yapamazsınız. Üstelik bu yazılımın çevrimiçi yani internette gezinirken de koruma özelliği var. Sitelerdeki zararlı olabilecek linkleri, indirmeleri tek tek tespit ediyor ve uyarıyor. Tek sorunu tarama yaparken ram'i 1.5 gb civarında harcıyor. Zaten kaybediyorsa burdan kaybediyor.

     

    Haricinde önerebileceğim bir virüs programı tanımıyorum. Kendi tecrübelerimi bizzat aktardım. Umarım yararlı olur.

    araz01 araz01 (291)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Paylaşım için teşekkürler. Tüm yazıyı koyu yapmazsan daha iyi olur. Böyle çirkin görünüyor. murat 7 yıl önce
    • Tarafımca içerik yeniden düzenlendi. murat 7 yıl önce
    • Peki sağolun. araz01 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol