Tarayıcılarda kilitlenip kalıyor bir çözüm bulamadım haftalardır

0

İyi bayramlar uzmanim.net üyeleri benim günlerdir haftalardır çözemediğim ve kimseninde çözüm bulamadıgı bir sorunum var. Laptopum Toshiba Satellite L655 . İ3 İşlemci Ati Radeon HD 4500 ekran kartı 3 gb rami var. son 2 haftada 4 kere format atmama rağmen( sorun bendemi diye 2 tane bilgisayarcıya attırdım farklı farklı ) bu sorunu çözemedim,  sorun şu ; pc 1080p film izler oyunları kasmadan donmadan oynar fakat chrome explorer opera farketmez herhangi bir tarayıcıya girdiğimizde video izle yada fazladan 2 sekme aç aniden herşeyi kilitliyor müzik çalışıyosa ses gidiyor mouse fare oldugu yerde kalıyor resetten başka çözüm vermiyor insana, iexplorerde yine biraz daha fazla gezebiliyosun ama chromede falan chromun 5 saniye yavaşlaması bile kitlenmeye sebeb oluyor dediğim gibi 4 kere formatladık farklı cdlerden format attım farklı driver yöntemleri kullandım yok yok yok, ram bozulmuştur dediler rami tarattım sapasağlam görünüyor kasayı söküp içini tamamen temizledim macunları yeniledim yok hala sorun devam ediyor, ekran kartında sorun dediler pc pes 13 ü highda kasmadan oynuyor bluray 1080 p filmleri kasmadan izliyor (tabiki indirilmiş olarak ,tarayıcıdan izlemek mümkün değil) bana bir yardımcı olun sinirden kırıcam artık bu nasıl bir sorundur ne 

kutluhanlfc kutluhanlfc (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sorununuz ile ilgili yapılması gerekenleri aşağıda listeliyorum. Bunları sırası ile kontrol etmelisiniz

    • Format sonrası Windows güncelleştirmelerini yapıyor musunuz?
    • Format sonrası Sürücüleri güncelliyor musunuz?
    • Yine formattan sona düzenli yüklediğiniz programlar var mı?  IDM vs gibi. Tarayıcılara eklenti yapan bir program kullanıyorsanız sorun çıkarıyor olabilir.
    • Antivirüs benzeri programlar sorun çıkarıyor olabilir.

    Tarayıcıdan video izlediğinizde Flash Player devreye girer ve tarayıcı içindeki pek çok video Flash Player içinde oynatılır.

    Flash Player işlemciyi çok yoran bir uygulamadır. Bu da kilitlenmelere sebep oluyor olabilir.

    Size taviyem,

    1. formattan sonra önce Windows güncelleştirmelerinin tamamını yükleyin.  
    2. Daha sonra sürücüleri güncelleyin.
    3. Google Chrome, FireFox tarayıcılarını yükleyin.
    4. Flash Player son sürümünü yükleyin.

    Bundan başka yazılım yüklmeyin ve sorun devam ediyor mu kontrol edin. Sorun devam ediyorsa farklı bir işletim sistemi ile yukarıda yazıklarımı tekrar edin. Örneğin Windows 7 kullanıyorsanız bu sefer Windows 8 ile bu işlemleri deneyin.

     

    hakan hakan (15409)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol