Teamviewer alternatifi bedava programlar - 2018

0

Teamviewer alternatifi en iyi bedava uzaktan bilgisayara bağlanma programları hangileridir?

Teamviewer alternatifi ücretsiz programlar nelerdir?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Teamviewer alternatifi programlar var mı?

    Piyasada Teamviewer'a alternatif pek çok bilgisayara uzaktan bağlanma programı bulunuyor. En iyi Teamviewer alternatifi programlarını merak ediyorsanız aşağıdaki listemize bakabilirsiniz.

    Teamviewer alternatifi programlar - 2018

    1-) AnyDesk:

    AnyDesk bence Teamviewer alternatifi programlar arasında en iyisi olduğunu söylemek istiyorum. AnyDesk ev kullanıcıları için ücretsiz sürümünde kullanıcıların ihtiyacını çok güzel bir şekilde karşılayacak pek çok özellik sunuyor. Bilgisayara uzaktan bağlanmak için kurulum dahi gerektirmeyen AnyDesk'i kesinlikle tavsiye ederim. AnyDesk Linux dağıtımları da dahil olmak üzere günümüzdeki bilinen bütün işletim sistemlerini destekliyor.

    AnyDesk hakkında detaylı bilgi edinmek ve bilgisayara, telefona indirmek için AnyDesk nedir, ne işe yarar? AnyDesk nasıl kullanılır? linkine tıklayabilirsiniz.

    2-) Alpemix:

    Alpemix de tıpkı AnyDesk ve Teamviewer gibi son derece kullanışlı bir uzaktan bilgisayara bağlanma programı. Alpemix ile uzaktan bilgisayara çok kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz. Alpemix'in Windows, Mac, Android ve iOS desteği bulunuyor.

    Alpemix hakkında detaylı bilgi edinmek ve indirmek için Alpemix nedir, ne işe yarar? Alpemix nasıl kullanılır? linkine tıklayabilirsiniz.

    3-) AeroAdmin

    AeroAdmin programı da rakipleri gibi kolay bir şekilde uzaktan bilgisayara bağlanabilmenizi sağlıyor. AeroAdmin programı ev kullanıcıları için ücretsiz sunuluyor. Ticari amaçla kullanmayacaksanız, ev kullanımı için ücretsiz indirebilir ve kullanabilirsiniz.

    AeroAdmin programını indirmek için AeroAdmin indir linkine tıklayabilirsiniz.

    Teamviewer alternatifi programlar arasında benim tavsiye edebileceğim programlar bunlardı.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol