Teamviewer alternatifi programlar hangileridir?

0

Teamviewer yerine kullanılabilecek progralar hangileridir? Teamviewer benzeri programlar hangileridir? Teamviewer yerine ne kullanabilirim?

hakan hakan (15424)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Teamviewer alternatifi programlar hangileridir?

    Teamviewer uzaktan bağlantı için kullanılan güzel bir program. Teamviewer  ile uzaktaki bir bilgisayarı sanki başındaymışsınız gibi kontrol edebiliyorsunuz. Fakat Teamviewer bazı kısıtlamalara sahip ve bazen Teamviewer  sunucuları geçen hafta sonu olduğu gibi uzun bakım çalışmalarına maruz kalıyor ve bu durumda Teamviewer'a alternatif bir programa ihtiyaç duyuyorsunuz.  Aşağıda benim zaman zaman kullandığım Teamviewer alternatifi programları bulabilirsiniz.

    Teamviewer alternatifi programlar

    1. Ammyy 

    Ammyy oldukça kullanışlı bir program olmasına rağmen güvenlikle ilgili kötü bir geçmişe sahip. Geçtiğimiz yıllarda Ammyy indirme sunucuları hackerların saldırısına uğramış ve  Ammyy  içerisine Cryptolocker türevi bir virüs yerleştirilmişti. Bu sebepten  Ammyy  virüslüdür gibi genel bir kanı yaygın. Şuan için  Ammyy sunucuları temiz ve  Ammyy  virüs içermiyor.

    Ammyy 755KB gibi oldukça küçük bir boyuta sahip. Ücretsiz sürümünde aylık 15 saat bağlantı limitiniz var.

     Ammyy buradan indirebilirsiniz

    2. AnyDesk

    AnyDesk de Teamviewer gibi Almanya merkezli bir yazılım. AnyDesk ile sadece pc değil. Android, IOS cihazları da uzaktan yönetmek mümkün. AnyDesk ticari olmayan kullanımlar için ücretsiz.

    AnyDesk'i buradan indirebilirsiniz.

    3. AeroAdmin

    Görünüm olarak oldukça Teamiewer'i andıran AeroAdmin ticari kullanım haricindeki kullanımları diğer programlar gibi ücretsiz sunuyor.

    AeroAdmin buradan indirebilirsiniz

    Teamviewer benzeri pek çok program var. Bunların çoğu ev kullanımı için ücretsiz. Fakat yine çoğunda kullanım ile ilgili kısıtlamalar var. Eğer ücretsiz kullanacaksanız o zaman belirli bir süre bağlantı hakkınız oluyor veya en fazla x sayıda bağlantı yapabiliyorsunuz. Ev kullanıcıları için, bu kısıtlamalar çok büyük sorun oluşturmuyor. Fakat IT profesyonelleri için lisansli kullanım şart oluyor. Zira sürekli bağlantı kopmaları, lisans uyarıları alabiliyorsunuz.

    hakan hakan (15424)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol