Tebrikler binomo dan promosyon ödülü kazandınız

0

Bir dosya indirmeye çalışıyordum.   Sanırım turbobin.net gibi bir adresten indiriyordum. Bir pencere açıldı "tebrikler binomo dan promosyon ödülü kazandınız" yazıyor.  Sonra bir şey yapmadım ama aynı pencerede Her üç haftada bir Türkiye'den şanslı bir kullanıcımızı seçerek özel $$$ ödüller veriyoruz yazdı. Sonra bir çark oyunu geldi çarkı  çevirdim ve 1.000 dolarlık deneme hesabı kazandınız. Ödülünüzü almak için lütfen talimatları izleyiniz. yazdı.

Bu binomo nedir?

tebrikler binomo dan promosyon ödülü kazandınız nedir, gerçek mi?

alivecan alivecan (337)
5 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Binomo ile ilgili pek çok şikayet ve dolandırıcılık hikayesi var. İnternette kısa bir arama yaparak bunu görebilirsin. Bu gibi kısa sürede çaba göstermeden para kazanma sitelerine üyelik açan herkes hep mağdur olur.

    "Bedava peynir sadece fare kapanında olur" bunu aklından çıkartma. Bu tür "şunu kazandınız, bunu kazandınız" mesajlarını dikkate alma. 

    Sitenin altında yazan "Hizmetlerin sunulduğu yer Seyşeller Cumhuriyetidir" yazısı bile bu siteden uzaklaşman için yeterli.

    Binomo ile ilgili şikayetlerin tamamına yakını da "xxx kazandım ama para çekemiyorum" şeklinde. O yüzden binomo gibi sitelerden ve kolay para kazanma yöntemlerinden herkesin uzak durmasında fayda var. 

    @farurhenho bahsetmiş çok yakın zamanda çiftlikbank gibi bir örnek varken hâlâ bu tür hikayelere inanan ve işlem yapan insanları görmek gerçekten çok üzücü.

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

    • "Bedava peynir sadece fare kapanında olur" Doğru söze ne denir! İlk defa duydum ve çok hoşuma gitti :) temmuz 5 yıl önce
    • beğenmene sevindim, ben de çok severim bu lafı :) @temmuz alattin 5 yıl önce
    • Bende beğendim :) ozgurlol 5 yıl önce

    0

    Binomo hakkında en ince ayrıntısına kadar bilgim yok sadece ikili yatırım sistemi olduğunu biliyorum. Yani sen yatırım yapıyorsun ve kazanıyorsun. Bana nedense Çiftlikbank vakasını hatırlattı :)

    Ben olsam bu "tebrikler binomo dan promosyon ödülü kazandınız" saçmalığına güvenmem. Bu devirde kim babasının hayrına 1.000 dolar verir?

    Turbobit bir indirme sitesi, ama reklamlı. Sen indirme yaparken orada rastgele reklam olarak görmüşsün. Böyle ucuz yerlerde reklamı olmasından bile belli bana sorarsan güvenilmeyecek olduğu.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Ben binomo'nun Türk Youtuberler tarafından reklamlarının yapıldığını görmüş ve biraz araştırmıştım. Şurada detaylı bir çözüm paylaştım: Binomo güvenilir mi? Binomo gerçekten kazandırıyor mu?

      Kısaca binomo gibi siteler güvenilir değildir. Bahsettiği yöntem kumardan farklı değildir. Türkiye'de yasal da değildir. Bu tür reklamlara sakın aldanma.

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

        0

        Hiç kimse birine durup dururken para vermez :/

        darkcrak darkcrak (5168)
        5 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol