Telefon alacam fakat güzel fotoğraf çekmesini istiyorum

0

Telefon almayı düşünüyorum 4500 TL bütcem var fakat kamerasının ve işlemcisinin iyi olmasını istiyorum ve MP sinin de yüksek olmasını istiyorum çünkü daha iyi fotoğraflar çekmek için fakat bir sürü telefon var artık hangisini alcağıma karar vermekte zorlanıyorum. Hem oyun oynaya biliyim hem de güzel fotoğraflar çeke biliyim.Sizin öneriniz ne?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Telefon alırken MP sine bakmanı önermiyorum eğer telefonun kamerası kötü ise MP nin hiç bir önemi kalmıyor.

    Örnek verecek olursam: Xiaomi red mi note 7 telefonlarının kameralarının MP si yüksek fakat fotoğrafları berbat diye bilirim uzak çekimlerde fakat bir de 16 MP telefon ile kıyaslarsak 16 MP xiaomi redmi note 7 den daha iyi fotoğraf çekiyo bunu ben gözümle gördüm.

    Eğer telefon alacaksan kamerasının iyi olamsına bak yani kalitesine kamera kalitesi çok önemli.

    Sana çok iyi ve kaliteli telefon önere bilirim çünkü bütcen çok yüksek:

    • Huawei P30 sana önere bilirim çünkü Huawei günümüzde kamera konusunda baya seviye atladı ben de huawei kullanıyorum ve çok memnunum.
    • iPhone 8 , Apple telefonlarının kameralarını SONY üretiyor diye biliyorum fakat yanlış da duymuş ola bilirim veya ben başka markayla karıştırıyor da ola bilirim fakat Apple lerin de kameraları iyi diye bilirim.
    • One plus 7 PRO Eğer yurt dışında iseniz alına bilecek telefonların en iyisi diye bilirim hatta kamerası da efsane 
    • OPPO Reno 2 Oppo telefonlarının da kameraları iyi fakat ben bunu mediamart da deneme şansı buldum ve gayet iyiydi kamerası zaten tüm Oppo telefonlarının kamerası iyi diye bilirim fakat yeni çıkarttıkları daha iyi.

    Bu telefonları daha önceden hepsini deneme şansım olmuştu ve gayet iyiydi kameraları. Yurt dışından gelen arkadaşımda One plus 7 PRO vardı ve kamerasını beğenmiştim güzel fotoğraflar çekiyordu. Xiaomi telefonlarının kameraları güzel değil hatta size şunu diyim Red mi note telefonlarının kameraları kötü ama XİAOMİ mi 9 pro nun kamerası iyi mesela. Eğer telefon alacaksan Red mi note serisi alma yeter.

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

       4500 TL bütçe ile alacağın telefon kötü çekmez. Ya da sen 4500TL verip bir telefon alırsan ve o telefon kötü çekerse dünyanın en şanssız insanısındır demek. Ben 2000TL bütçe ile Xiaomi teleno alıyorum, neredeyse senede bir.  Çünkü kötü kullanıyorum telefonu sürekli bir yerini kırıyorum. O yüzden sürekli değiştiriyorum. Bu güne kadar kötü fotoğraf çekenini görmedim.

      Fotoğraf konusu biraz muallak genelde hepsi iyi ışıkta güzel çekiyor kalite az ışıkta ortaya çıkıyor. 

      hakan hakan (15394)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol