Telefon İçin Program

0

Merhaba,

Ben General Mobile Discovery II Plus telefonunu kullanıyorum.Kuzenimde Casper Via V7 olması lazım.Kuzenimin telefonunda koruma,hızlandırma vb. konularda yardımcı olacak programlar var.Fakat bende yok.

Sizce telefonuma korumak,hızlandırmak,hafıza temizlemek vs. amaçla bir program yüklemeli miyim ?

Yükelemeliysem de bunlar ne olabilir?

Önerileriniz neler?

 

 

Birde telefonum Clash of Clans adlı oyunu oynarken,video izlerken çok çabuk anında ısınıyor.Bunu nasıl geçirebilirim?

TEŞEKKÜR EDERİM..

 

ahmetsamil ahmetsamil (268)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bahsettiğin hususlarda Ahmet, bir antivirüs uygulaması (Avast olabilir), birde Android Asistant (sistem optimizasyonu ve temizliği, ram artırma, program yedekleme vb araçları içinde bulundurur; bu fonksiyonları sağlar) programı yeterli olacaktır sana. Daha fazlası aynen cemkara'nın belirttiği gibi..

    Bu uygulamaların ikiside üceretsiz ve güvenilirdir. Oyun ile ilgili soruna gelince, bilemiyorum. O hususlarla ilgili ne çok ilgim, nede çok bilgim var. Bunlar için yaşımda müsait değil zaten, biliyorsun. :)

     

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    0

    Benim bugüne kadar incelediğim Android için üretilen bakım, hızlandırma, güvenlik gibi vaatler sunan pek çok program sadece reklamlardan para kazanmak için yapılmış uygulamalar. 

    Örneğin Clean Master gibi programlar özellikle telefonunuzun şarjının daha kısa sürede bitmesini sağlıyor.  

    Bellek yani Ram optimizasyonu yaptığını idda eden programlardan da uzak durun derim.  Bu programlar aksine bellekte sürekli açık kalarak hem telefonunu hızı hemde bataryanın dayanma süresini azaltıyor.

    Android bellek yönetimini oldukça iyi yapıyor. Bir uygulama açık değilken yaii aktif kullanılmıyorken zaten bellekten yer kullanmıyor ve sistem tarafından uyutuluyor.

    Android işletim sistemi iyi bir bellek yönetimine sahip. Siz bir uygulamayı çalıştırdınız sonra başka bir uygulamaya geçtiniz diyelim, o zaman android ilk açtığınız uygulamayı  belleğe ihtiyacı varsa bellekten kaldırır. Pek çok uygulamada bir çıkış butonunun veya PC'den alışkın olduğumuz kapat butonunun olmamasının sebebi budur. Android program kapatma işlemini kendi otomatik yapar.

    Benim şahsi fikrim telefonunuza bu tür uygulamalar yüklemeyin. Sonrasında telefonunuz daha kötü olabilir.

    cemkara cemkara (4215)
    8 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol