Telefon numarası kısmında 'bilinmeyen' yazıyor

0

Yaklaşık bir hafta önce Türk Telekoma kayıtlı sim kartımı 3g den 4g ye geçirdim, herhangi bir sıkıntı yaşamadım; mobil veriyi kullanabiliyorum, arama yapabiliyorum ama 'cihaz hakkında' kısmında numara gözükmüyor, bilinmeyen yazıyor. 3g deyken böyle bir sıkıntı yoktu; bu yüzden mobil bankacılık uygulamasına da giremiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz?

Telefon numarası bilinmeyen

demir29 demir29 (6)
4 yıl önce sordu

  • Telefon numaranı mı bilmiyorsun öğrenmek mi istiyorsun darkcrak 4 yıl önce
  • Hayır biliyorum sorun şu telefon numaram mobil bankacılık uygulamasına kayıtlı, e şimdi de gözükmeyince uygulamaya giremiyorum demir29 4 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

" 'cihaz hakkında' kısmında numara gözükmüyor, bilinmeyen yazıyor. " Bu bir sorun değil. Vodafone kullanıyorum. İki telefonumda da bilinmeyen yazıyor ama mobil bankacılık uygulamalarını kullanabiliyorum (Garanti, QNB, YKB) 

Telefonunda sim kartı değiştiyse bankana telefon açmalı ve durumu bildirmelisin. Sorun bundan kaynaklanıyor. Bankan yeni SIM kartını kayıt edecek ve sorun düzelecek. Aynı sorunu Turkcell'den Vodafone'a numara taşıdığımda yaşadım. Her sim kartı değişiminde bankana telefon ile ulaşıp yeni SIM bilgilerinin kayıt edilmesini istemen gerekiyor.

murat murat (12492)
4 yıl önce cevaplandı

  • Çok teşekkür ederim demir29 4 yıl önce

0

@murat ın dediği gibi. Sorun SIM kartın değiştiğini bankaya bildirmemekten kaynaklanıyor. Bankanızın müşteri hizmetlerini aramalı ve SIM kart değişikliği olduğunu bildirmelisiniz.  Sorun bu şekilde çözülüyor. Daha önce Garanti bankası ile aynı sorunu yaşamıştım. Bu şekilde çözdüm.

alattin alattin (16999)
4 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol