Telefon önerisi yapabilir misiniz?

0

Arkadaslar ben bir sony kullanicisiyim ama bayadir bir sikinti cekmeye basladim neyse konuya gelcem bana bir telefon konusunda yardimci olursaniz sevinirim telefoncular para kazanmak iicin her telefonu övüyor :)

ckmkreis ckmkreis (25)
8 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Kamera ve Pil ömrü açısından Sony olabilir tercihlerin arasında ama eğer smooth bir işletim sistemi istiyorsan kesinlikle HTC..

    Samsung'un telefonları beş para etmez yazılım olarak..

    Sony veya HTC öneririm..Xperia Z5 veya HTC One M9

    ayberk ayberk (71)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Telefonumda oyunu kasmadan ve hizli bir sekilde oynMak istiyorum ayrica toplam 1000 tl civari nakitim var öğrenci adamiz 😁😁

      ckmkreis ckmkreis (25)
      8 yıl önce cevaplandı

        0

        Samsung Galaxy s6.Çok güzel. İyi özellikleri var. Ama 1. ayımda kameramda mavi lekeler oluştuğu için tamire gitti. Sonra şarj aletimin soketi bozuldu aşırı derecede ısınıyor. Telefonu başka aletle şarj ediyorum. çünkü orjinal şarjına takınca elimi bile değdiremiyorum. 3.sü de telefon görüşmesi sırasında hoparlörü açınca karşıdaki ne dediğimi anlamıyor ses çok kötü gidiyor. telefon çok güzel ama sanırım ben bayaa bi şanssız çıktım :/

        paristanbulima paristanbulima (228)
        8 yıl önce cevaplandı

          0

          1000TL civarı bir bütçeniz var ise en mantıklı seçim Sony Xperia M4 Aqua almak olacaktır. Cihaz Snapdragon 615 ve 720P kombinasyonunu barındırdığı için oyunlarda ve günlük kullanımda gayet iyi performans veriyor. Sony kalitesi zaten orda ve arayüz olarak gayet akıcı ve stabil. Türkiyede satılan modeli 8GB hafızayla gelmesi gerçekten bir problem fakat Android 6.0 güncellemesi alacağı için hafıza problemi de dolaylı yoldan bir nebze çözülecek gibi. Öte yandan hafıza kartı desteği olmasıda güzel bir avantaj. M4 Aqua bütçene uygun en kaliteli ve ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak cihaz. Bütçeni biraz daha arttırabilirsen LG G3 veya Zenfone 2 önerebilirim.

          brsozl brsozl (1961)
          8 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol