Telefon önerisi

0

En fazla 1.300 tl ye alınabilecek Full hd bir telefon arıyorum

sizin önerileriniz nedir yada aşağıdaki listeden hangisini almalıyım

huawei
-p9 lite
Asus
-zenfone2
Lg
-g4/3
-flex2

alfasquad alfasquad (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    P9-lite bana göre 2 eksiği var  

    1. Sanal tuş olması :D sana göre sorun değilse mesele değil.
    2. Sar değiri biraz yüksek. 
    • SAR Değeri (Baş) 1.38 W/kg (10g)
    • SAR Değeri (Vücut) 1.59 W/kg (10g) 

    Asus'un sar değerleri ise

    • SAR Değeri (Baş) 0.351 W/kg (10g)
    • SAR Değeri (Vücut) 0.332 W/kg (10g)

    Aradaki farkı anladın sanırım 2.00 a kadar izin veriliyor ama bence 1.00 da geçmemeli uzun kullanımda sorun çıkarmasın sonra :D tabiki bunu göz ardı edenler var ama dikkat edilmeli.

    Asus zenfone 2 de ise bir tek intel işlemci kullanması sıkıntı nedenini bilmiyorum ama millet tercih etmiyor anlamadığım bir şeklide pc lerde tahtı bile sallanmayan işlemci kralı mobilde tutunamadı.

    Lafın özü kullanmadığım için intel hakkında bir yorum yapamıyacağım onu bir araştır eğer sıkıntı çıkarmıyorsa teknik detay yönünden süper bir telefon alınabilir.

    -------------------

    Lg'yi hiç bir zaman sevemedim onun için yorum bile yapmıyorum firmada bir tane finansör yok sanırım :D Kalitesi nasıl bilmem ama fiyatı aşırı düşüyor aslında bizim için iyi ama insanıda düşündürmüyor değil 100 değil 200 değil 300 değil tam 1300 tl düşmüş lg'5 in fiyatı tabi bu ençok dikkatimi çeken oldu ama düşünürsen -- linkden -- bir bak lg Türkiye garantili diyor mağaz puanı 100% sahtekar olma olasılığı az.

    Bunların dışında Lenovo Vibe P1 var ekranı Full HD ama biraz parlaklığı az diyorlar onun dışında işlemci batarya yönünde çok iyi bir telefon. kamerası elştiri alıyor ama ben teknoloji mağazısında bakdığımda kötüde değildi. :D Ram konusunda 2 gb yetmez diyiyorsan bu ay Turcell P1 pro yu satışa sunacak o da 3gb ram var.

    -------------------------------------------

    Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al seversen bir şeyi kusurunu görmezden gele bilirsin ama sevmeyerek sadece iyi diye bir telefonu alırsan her hatası içene batar kısaca her yıl yeni telefon almak arzusu doğar içinde :D

     

    kutlugalp kutlugalp (136)
    7 yıl önce cevaplandı

    • hocam destan yazmışsınız ve de anladım cevabınızı. cevapladığınız içim tşk alfasquad 7 yıl önce
    • 1 ay önce biraz telefon konusunda araştırma yapmıştım aynı bütçe ile soruda tam üstüne denk geldi yaptığı etki yukarıda :D Asıl erinmeyip okuduğun için ben teşekkür ederim. kutlugalp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol