Telefona SMS - kısa mesaj gelmiyor sorunu

0

Vodafone kullanıyorum. Sabaha bankadan gelmesi gereken SMS gelmedi. Dedim sorun herhande bankada. Az önce trendyoldan alışveriş yaptım yine telefonuma doğrulama sms i gelmesi gerekiyordu o da gelmedi. Şimdi de instagramdan gelmesi gereken güvenlik kodu mesaj ile gelmiyor. Telefonda bir sorun olabilir diye kapattım açtım.  Ama bir şey fark etmedi. telefona arama geliyor konuşabiliyorum ama sms gelmiyor sorun ne olabilir?

Anonim Anonim (156)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Büyük ihtimalle SMS blokesi yedi hattınız veya yanlış numara üzerinde SMS'ler gidiyor olabilir. Bana sorarsanız müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında yardım alabilirsiniz. Vodafone'de bu sorun genel sanırsam çünkü geçen birinde daha bu sorun olmuştu.

    darkcrak darkcrak (5168)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Aynı sorun zaman zaman bende de oluyor. Test etmek için şunu dene: Bir arkadaşına, yakınına sms gönder. Sen sms gönderebiliyorsa ve arkadaşında sana sms gönderebiliyorsa sorun sende, telefonunda değildir.

      Web siteleri, uygulamalar farklı şekilde sms gönderir: Kullandıkları toplu sms gönderme sistemleri vardır. Bu sistemler geçici olarak servis dışı olabilir.  Muhtemelen sorunun geçici. Bu durum bazen bir kaç saat sürebiliyor. 

      Turkcell, Vodafone, Turk Telekom fark etmiyor hepsinde olabiliyor.

      murat murat (12492)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol