Telefona sürekli reklam geliyor

0

Merhabalar öncelikle telefonuma son zamanlarda sürekli reklam gelmeye basladi telefonumun modeli Samsung s4  video izlerken oyun oynarken mesajlasirken sürekli reklam geliyor farkli farkli ama sürekli geliyor nedeni ne olabilir nasil cözelibilirm ekran göruntülerinide ekledim bakanilirsiniz

kado007 kado007 (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bazan bu tür reklamlar tüm telefonlarda yoğunlaşıyor ama sürekli değil. Zaman zaman ve geçici olarak yaşanıyor bu tür durumlar (Ara sıra, seyrek olarak reklam gösterimleri ise sürekli var ve bundan kaçış yok. Sistem tabiatı böyle. Yoksa cihazda hiç bir uygulama yükleyemez, kullanamazsın).

    Ama bu süreç uzadıysa bazı reklam zararlıları sebebiylede olabilir. Bunu anlamak ve eğer bir problem varsa problemi çözebilmek için sıkı bir virüs taraması yapmak gerekir. Çözüm olmazsa son zamanlarda yüklediğin uygulamaları kaldırırsın, birde öyle denersin.

    Son çarede sistemi sıfırlamak, fabrika ayarlarına dönmek olur.

    Not: Belki cihazı root'lamakta bir çözüm olarak düşünülebilir ama bunun ne kadar çözüm olabileceği hususunda tam bir bilgim ve tecrübem yok. Ayrıca o işler rizikoludur, acemi ve tecrübesiz kullanıcılar için çok tavsiye edilmez.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Tamam taratacağim olmaz ise sıfırlayim kado007 6 yıl önce
    • Kolay gelsin @kado007 temmuz 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol