Telefona ulaşmaya çalışılıyor - Invalid date sonra tekrar deneniyor - Whatsapp Web

0

Whatsapp web uygulamasını açmak istediğimde Telefona ulaşmaya çalışılıyor - Invalid date sonra tekrar deneniyor hatası alıyorum. Telefonum açık ve internet var. Daha önce kullanıyordum hiç böyle bir hata almamıştım. Whatsapp web Telefona ulaşmaya çalışılıyor - Invalid date sonra tekrar deneniyor hatasının çözümü nedir?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Invalid date sonra tekrar deneniyor  hatası sanki sorunun Whatsapp Web'de olduğunu gösteriyor.  Önerim Telefona ulaşmaya çalışılıyor- Invalid date sonra tekrar deneniyor  ekranında çıkış yap düğmesine basman. Daha sonra  web.whatsapp.com adresine girmen ve QR kodunu tekrar okutman.

    Ayrıca telefondaki internet bağlantısını da kes. Daha sonra tekrar bağlan ve bir web sitesine girerek gerçekten bağlantın var mı, internetinde sorun var mı yok mu test et. 

    Bazen telefon internete bağlı görünüp interneti olmayabilir. Yine mobil veri ve wifi arasında geçiş yaparak deneyebilirsin. 

    Çıkış yapıp tekrar giriş yaptığında bence sorun düzelecek. Whatsapp Web'e bilgisayardan çok uzun zaman önce giriş yaptıysan ve çıkış yapmadıysan zaman zaman bu tür sorunlar olabiliyor.

    hakan hakan (15409)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol