Telefonda silinen bir videoyu Rootsuz kurtarmak mümkün mü ?

0

Merhabalar, Dün akşam saatlerinde telefonumda kronik hal almış  bir sorunu servise kanıt olarak sunmak için başka bir telefondan çektiğim bir videoyu yanlışlıkla silindi, silinen bu videoyu servise götürmek için acil geri getirmem lazım. Bu konuda yardımcı olacak uzman arkadaşlar acil olarak bana yardım edebilirmi lütfen :(

refikalar refikalar (8)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Silinen dosyaları geri getirme uygulalamarın tam erişimle çalışabilmesi için Root yetkisi gerekiyor. Root yetkisi ile telefonun sistem tarafından korunan yerlerine erişim mümkün oluyor.

    Telefonu root ettikten sonra root işlemini tekrar geri alabiliyorsunuz.

    Daha önce kullanmadım ama sizin için rootsuz adroid  silinen dosyaları kurtarma yazılımı var mı diye biraz araştırdım. 

    Jihosoft Android Phone Recovery programı bu işi yaptığını söylüyor. Jihosoft Android Phone Recovery programını buradan indirip bilgisayara kurabilirsiniz. Program ücretli ama deneme sürümünü indirmek mümkün. Bu programı deneyerek sonucunu buraya yazarsınız.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Usta Jhinsoft Android programının ücretsiz denemesini yapamadım key istiyor o da verdiğiniz site dahil hiç bi sitede dosyanın içinde key yok yardımcı olurmusun bu ucretsiz deneme için?

      kaan2139 kaan2139 (1)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Key uygulamaya özel bir lisans anahtarıdır ve satın alınarak elde edilir. Biz veya bir başka site bunu sana veremez. omercik 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol