Telefondaki hesabınızda oturum açmak için dokunun bildirimi nasıl kapatılır ?

0

Geçen gün telefondaki gereksiz google hesaplarını sildim. Şuan bana hesabınızada oturum açmak için dokunun diye bir bildirim geliyor . siliyorum siliyorum gerii geliyor . Bunun geri gelmemesi için ne yapmalıyım ?

turansmsk11 turansmsk11 (16)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Telefonunuzdaki Google hesaplarını sildiğiniz sebebiyle bu bildirimi almış oluyorsunuz.

    Telefonunuzdaki gereksiz hesapları sildim dediniz.Ancak daha önce bu hesaplar ile ilişkilendirilen e-posta, google fotoğraflar veya herhangi bir oyun da olabilir tekrar başlatılmak istendiğinde bu hesapların oturumunun açılmasını ihtiyaç duyar.Yani sizin sildiğiniz Google Hesaplarını hâlen telefonunuzun herhangi bir uygulamasında kullanıyorsunuz.Bu sebeple telefon sizden izin alarak hesabı açmanızı istiyor.

    Bildirimi almamak için tekrar Ayarlar-->Hesaplar yerinden ilgili Google Hesabını eklemelisiniz.Ya da telefonunuzda Google hesabı kullandığınız programları kontrol ederek ilişkilendirdiğiniz hesapları tekrar kontrol etmelisiniz.Eğer ilişkilendirilen hesaplar arasında sildiğiniz hesaplar olmazsa bu uyarıyı tekrar almamanız gerekir.

    ismailsarp ismailsarp (6205)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol