Telefondan bilgisayara notları aktarmanın ve sonrasında tekrar bir telefona taşıyıp kullanmanın veya bilgisayarda açmanın kesin bir yolu var mı?

0

Samsung Galaxy Core Prime telefonunu kullanıyorum, sanırım altı, yedi yıl kadar önce üretilen bir telefon. Telefonun içinde oldukça fazla ve önemli notlarım var. Bunları bir türlü bilgisayara atamıyorum(windows10 kullanıyorum bu arada), toplu seçim yapamıyorum, başka bir telefona aktaramıyorum. Tek tek gönderebileceğimden çok fazlası mevcut. Benim bu notları bir şekilde kurtarmam ve daha sonra bilgisayarda açmam gerekiyor. Telefonda ekstra hafıza sorunu var, uygulama olmamasına rağmen dolu görünüyor bu yüzden güncelleme de yapamıyorum. Notlarım gider diye format da atamıyorum. Bir şekilde telefondan notların olduğunu düşündüğüm bir "NMemo.nmm" adlı bir uzantıyı bilgisayara aktardım. Ama o da bilgisayardaki uygulamalarca açılamıyor, bozuk veri olarak görünüyor, anlamsız sayı, işaret ve harfler olarak açılıyor. Eğer direk telefondan çözmenin bir yolu yoksa bu uzantıyı sağlıklı bir şekilde açmanın ve kulanmanın bir yolu da olabilir. 

NOT:Samsung smart switch uygulamasını kullandım ama farklı modeldeki telefonlara dosyaları atmıyor ve bununla bilgisayarda notları açmak mümkün değil. İşe yarar benzer program-uygulama önerileriniz varsa onları da denerim.

eroo eroo (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    İyi günler, dosyalar uygulamanıza girin, belgeler bölümüne gidin, orada dahili depolama klasöründe (sizde farklı bir klasör olabilir) burda notlarınız belge olarak saklanıyor. Buradan hepsini seçip bluethoot ile paylaşmayı deneyin.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Merhaba, söylediğiniz adımları izledim; ancak belgeler bölümünde sadece daha önceden kaydedilmiş pdf dosyalar mevcut, bir de uzantısı farklı olan "attribute_lang.txt" şeklinde bir belge var. Ama bunun olduğunu zannetmiyorum çünkü açınca sadece "tr" harfleri çıkıyor ve boyutu 2bayt. eroo 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol