Telefonsuz ev interneti en iyi İSS hangisi?

0

Beyler biliyorsunuz 2019'da AKK kalkacak. D-Smart'tan kurtulmak istiyorum. Çünkü D-Smart, sınırsız 16 MBPS'ye kadar 50 GB gibi şaka gibi bir paket veriyor.

Bizde telefon da var, fakat evde telefon yok. Yani ayda 20 TL telefona bedava para veriyoruz. D-Smart'a ise 80 TL para veriyoruz.

Bizim buranın alabileceğim maksimum hız 11-12 MBPS imiş. AKK belası zaten kalkacak. Bana parasına değecek, telefon olmadan İnternet kullanacağım bir İSS dağıtıcı önerir misiniz?

huroh huroh (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    İnternetteki yorumlara baktığım kadarıyla insanlar Netspeed ve Millenicom'u baya övüyorlar. Türk Telekom ve diğer sağlayıcılar adil kullanım kotasını kaldıracak ama fiyatları yükseltecek diye söylenti dolaşıyor, ne kadar doğru orasını bilemem elbette hep birlikte göreceğiz.

    Netspeed müşteri hizmetleriyle görüşebilirsin, makul bir fiyat çıkarırlar.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu internet servis sağlayıcı işi biraz bela bir iş. Bölgenle de çok alakalı. Bazı gölgelerde  il / ilçe sorun olabiliyor. Ben sana Superonline iyidir desem belki senin bölgende superonline oldukça zayıf. Bunu bilmek çok zor. Çevrendeki internet kullanıcılarına sor. Onlardan fikir al. Örneğin ben 3 farklı servis sağlayıcı denedim. Dönüp dolanıp Türk Telekoma geri geldim.

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol