Telefonu internete bağlayınca bilgisayar WiFi kopuyor

0

öncelikle merhaba kolay gelsin herkse ben şöyle bir sıkıntı yaşıyorum benim wifi ağımda sıkıntı yaşıyorum mesela benim laptop kablosuz olarak ağa bağlı ve ben bir anda telefonumla ağa bağlandığımda hemen pc de bağlantı kopuyor denedim bir kaç sefer mesela diğer bir kaç telefonu ağa bağladığımda da pc de net kopuyor ip adreslerine baktım aynı değil ondan sonra modemi resetledim başka yol olarak elle ip atadım pc ye ama yinde kopuyor başka yolu var mı ya da neyden kaynaklanıyor başka bir modemim yok elimde onud deneyecektim acaba modemden mi kaynaklanıyor diye çözümü bilen var mı acaba.

sehmus184 sehmus184 (2)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

      0

      Bilgisayarınız internete WiFi'den bağlıyken aynı anda başka bir cihazı de WiFi'ye bağlıyorsunuz ve otomatik olarak bilgisayarınızdaki internet kopuyor. Doğru mu?

      Eğer böyleyse modeminizde yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntı olabilir. İlk olarak modeminizin yazılımını güncellemeyi deneyin. (Marka ve model belirtirseniz yardımcı olabiliriz)

      Yazılım güncellemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa modeminizin teknik servisiyle görüşebilirsiniz.

      omercik omercik (9418)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        farurhenho aynen belirttiğin gibi oluyor modemin markası 

        Air5650TT ttenetin verdiği modemdir yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim ben güncel yazılım bulamadım en güceline sahipmiş.

        ikinci bir husus benim hat vdsl ama bende adsl modem var onu takabilir miyim acaba.

        sehmus184 sehmus184 (2)
        6 yıl önce cevaplandı

        • TTNET'in verdiği modemse kullanıcı olarak müdahele yapmamanızı tavsiye ederim. En iyisi TTNET ile görüşün ve onlardan teknik destek isteyin. omercik 6 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol