Telefonum uygulamaları kullanırken donuyor

0

Android telefonum bazı uygulamaları oynatmıyor ve donuyor(örnek hadi bilgi yarışması)birinci sorudan sonra ikinci soruya geçerken telefon donuyor)YYardımcı olursanız sevinirim.

ahmet571 ahmet571 (1)
5 yıl önce sordu

  • e-posta, telefon numarası gibi özel bilgilerinizi burada paylaşmayın. omercik 5 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Telefonun donmasının en temel sebeplerinden biri, telefonun donanımının her uygulamayı çalıştıracak güce sahip olmamasıdır. Telefonunun markasını, modelini belirtseydin daha net şeyler söyleyebilirdim şimdi yüzeysel cevaplar vermek durumundayım.

Örneğin telefonun RAM'i ve işlemcisi, aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırmaya yetmiyor olabilir. Bazı uygulamalar çok fazla RAM kullanır. Buna da telefon dayanmaz, dayanmaz dediğim telefon kaldırmaz demiyorum. Kaldırır ama o uygulamayı stabil şekilde çalıştıramayabilirsin, işte böyle donma sorunları yaşarsın.

Sana tavsiyem bütün fotoğraflarını, videolarını, müziklerini, dosyalarını falan yedekleyip telefonuna format at. Format attıktan sonra telefon genel olarak bi rahatlar. Ama unutma ki eğer problemin sebebi donanımsal olarak telefonun yetersiz kalmasıysa bunu çözemezsin. Bir süre sonra yine aynısı olur.

omercik omercik (9418)
5 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol