Telefonumu değiştirdim instagram hesabımdaki şifre eski telefonuma gidiyor ne yapabilirim

0

Telefonumu değiştirdim instagram hesabıma giriş yapmak istiyorum telefonuma şifre gönderiyor ve kullanmadığım numarama geliyor mesaj hattım kayıp.

Numaramı değiştirdiğim için şifreyi alamıyorum şifre olamadan giriş yapamıyorum napabilrim

9731 9731 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Hesabınız facebook ile bağlantılı durumdaysa facebook'a giriş yapıp ordan numaranızı değiştirebilirsiniz.Böylelikle İnstagram hesabınızdaki numara da güncellenmiş olucaktır diye düşünüyorum.

    İkinci bir seçenekte kodu e-postama gönder yazısı olması lazım ona tıklayarak güvenlik kodunuzu e-postanızdan temin edebilirsiniz.

    blackheaven blackheaven (728)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Öncelikle aynı soruyu birden fazla keç açmanız, cevap süresini hızlandırmayacaktır.Aksine bu tarz girişimlerde bulunursanız süresiz banlanabilirsiniz.

      Instagram hesap yenilemek için birkaç farklı yol sunar;

      • E-posta ile şifre sıfırlama
      • Telefon Numarası ile şifre sıfırlama

      bu gibi seçenekler sizin şifrenizi sıfırlayabileceğiniz seçeneklerdir.Ayrıca Instagram hesabınıza daha önceden Facebook profili bağladıysanız, Facebook profili üzerinden de giriş yapma imkanınız var.Ancak bunların dışında malesef farklı bir giriş yapma durumu bulunmuyor.E-Posta ve Facebook durumları sizin işinize yaramadıysa, eski telefon numaranıza ait hattı farklı bir telefonda kullanarak numarayı açmanız gerekiyor.Farklı bir yol Instagram tarafından sunulmamış.

      Tüm ihtimaller denendikten sonra aslında sizin için uygun olmayan ama hesabınızı almanızı sağlayabilecek bir yol daha olabilir.Bu da Instagram çalıntı bildirimi gerçekleştirmek.Instagram çalıntı bildirimi ile hesabınızı çalındı diye gösterirseniz bu durumda hesabınızı almanızı sağlayacak bir yol daha olabilir.Bu durumda aşağıdaki konuyu ziyaret etmelisiniz.

      Çalınan, hacklenen Instagram hesabı nasıl geri alınır?

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol