Televizyona kablosuz olarak görüntü aktarmak için cihaz tavsiyesi

0

Telefon veya tabletten bir şey açtığımda (mesela maç) anında televizyona yansıtmak istiyorum. İnternette araştırırken bir sürü cihaz modeline rastladım ama hangisinin doğru olduğuna karar veremedim. Benim için önemli olan akıcı ve kaliteli bir şekilde görüntüyü yansıtması, hangi cihazı almalıyım?

jackrudolphgs jackrudolphgs (59)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Eğer telefonun ve android sürümün uygun olursa en pratik ve verimli kullanım Samsung'un AllShare Cast Dongle cihazıdır. Fakat dediğim gibi telefon Samsung ve Screen Mirroring destekli olmalıdır. Ben seneler önce Samsung S 3 ile kullanmak için almıştım ve kullanmıştım. Son 2-3 seneden beride Note 4 telefon ile problemsiz kullanıyorum. Note 4 telefonumda işletim sistemim Android 6.0.1'dir daha üst Android sistemler için bilemiyorum. Daha doğrusu Android 7 ve 8 ile çalışabileceği konusunda garanti veremiyorum. Ben denemedim denemek lazım.

    Telefon ekranını (ve sesi) olduğu gibi TV'na/TV ekranına yansıtır (mirroring), kesintisiz, gecikmesiz ve süper aktarım yapar (USB arabiriminden kablosuz aktarım).

    Fakat biraz pahalı ve oldukça eski bir cihazdır, piyasada bulabilmek çok kolay olmayabilir.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol