Terk edilmiş bir web sitesinden üyelik silmek

0

3 yıl önce photoshopmagazin.com da 2 hesap açmıştım 1.hesabımın şifresini hatırlamıyorum. parolamı unuttum diyip e-posta gönderince 

406 - Girdiğiniz parametreler kabul edilmemektedir !

hatası çıkıyor. (bi de yukarıda şu hata mesajı çıkıyor: Warning: preg_match(): Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /var/www/vhosts/photoshopmagazin.com/lib/class.db.php on line 40 )

2.hesabımı silmeyi denediğimde de benzer bi hata almıştım.

1.hesabımı silmem gerek. Yıllar önce sitenin forumunda da hesaplarını silemediğini yazanlar var. Siteyle kimse ilgilenmiyor galiba. Ne yapmam gerek?

Hiç olmazsa giriş yapayım biografimi düzenleyeyim paylaşımlarımı sileyim zaten bunlardan rahatsızım ama bunu da yapamıyorum. 

misty misty (556)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu aldığın hata photoshopmagazin.com sitesiyle alakalı, bizim yapabileceğimiz bir şey  yok. Eğer varsa sitenin iletişim bilgilerinden problemini iletebilirsin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • iletişim bilgileri de yok. siteyi şikayet edebileceğim bi yer var mı? bu konuda yardımcı olabileceğinizi düşünüp konu açtım. misty 5 yıl önce

    0

    Sitede hesabimi sil yoksa veya var ama calismiyorsa, site yonetimi de ortada yoksa bilgilerini silemezsin. Yasal yollarla elbette munkun ama ugrasmaya degmez.

    Sitede teknik sorunlar olmasi muhtemel. Site sahibi de artik ilgilenmiyorsa bir sey yapamazsin.

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol