the application is in break mode

0

Visual Studio 2017 de uygulamam çalışırken Break Poin olmasa bile yarıda kesiliyor ve the application is in break mode şeklinde bir ekrana yönlendiriyor.

Your app has entered a break state, but no code is currently executing that is supported by the selected debug engine (e.g. only native runtime code is executing).

the application is in break mode hatası nedir?

alattin alattin (16984)
5 yıl önce sordu

  • @alattin bildirimler gelmiyor soruma cevap yazınca , bahsedilince bildirim gelmiyor tüm bildirim ayarları aktif... ozgurlol 5 yıl önce
  • @ozgurlol telefonda mı? alattin 5 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

the application is in break mode uyarısı pek çok sebepten alınabiliyor. En yaygın durum güncel olmayan Visual Studio 2017 kullanımı. Eğer Visual Studio 2017 15.5.4 sürümünden daha eski bir sürüm kullanıyorsanız Visual Studio güncellemesi yapmalısınız.

Diğer sık karşılaşılan durum .çalışan kodun, 60 saniye boyunca yanıt vermemesi. Eğer bir döngü çalıştırıyorsanız ve yapılan işlem 60 saniyeden uzun sürüyorsa  the application is in break mode ekranı geliyorsa işleme devam etmek için sadece F5 tuşuna basın. Kodunuz çalışmaya devam edecektir. Özellikle debug penceresinde 60 saniyeden uzun süren işlemlerde karşınıza the application is in break mode ekranı gelebilir.

alattin alattin (16984)
5 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol